Grimm’s nagy építők sorozat 5/1 – GEO Blocks

Ez megint egy olyan bejegyzés ami után lázasam kutatom a webshopokat és győzködöm magam arról, hogy van értelme még valamit megvenni a gyereknek. Judit nagyon jól tud mesélni, amikor elküldte a videóját és elindítottam, odaült mellém a kisfiam és boldogan nézte – majd kommentálta végig – hogy micsoda remek építőjátékok ezek. Most itt ülök egy kép fölött és azon filózom, hogy belefér-e a havi kiadásba egy 35 ezer forintos építő az LSP mellé. Nem a GEO, pedig az is jó lenne, és annak az ára is jutányosabb. Judit építő sorozatának első része következik.

Grimm’s-t, de melyiket? Mit válasszunk, ha nem az LSP-t?

A természetes játékokat előnyben részesítők körében az egyik legismertebb és talán legáhítottabb építőkockákat gyártó brand a Grimm’s Spiel und Holz Design, röviden Grimm’s. A készletek élénk és pasztell színeket is tartalmaznak, illetve vannak natúr szettek is. Igazából fölösleges felsorolni mindet, hiszen a Grimm’s weboldala képekkel és méret- és egyéb információkkal bemutatja röviden az egyes készleteket (és minden más játékukat is).

A Grimm’s óriás lépcsős piramisáról, melyet oly sokan tartotok a legek legjének, már írt Zsani egy remek ajánló cikket – az a járólap csodás 😍 – és fajátékos berkekben tele van vele a Facebook és Instagram, ahol rengeteg pozitív vélemény és még több inspiráció, jól megkomponált építmények teszik még vonzóbbá az LSP-t. 

A most következő videósorozatban az LSP-n kívüli építőket mutatom meg nektek együtt és külön is.

Grimms Geo Blocks

Az első részben a legkisebbel, a színes 60 db-os Geoval ismerkedhettek meg közelebbről. 

Az LSP-ről, a Négy elem építőről és az 1001 éjszaka építőről már írtunk! Olvasd el mindent!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights