Történetem a Lidl gyerekkonyhával


Tudom, hogy milyen amikor valamibe beleszeretsz és kilátásban sincs, hogy beszerezd. Én is így voltam és én is a Lidl kiskonyhával kapcsolatban. Tavaly. (2020) Amikor karácsonykor lehetett kapni nem vettem, mert úgy voltam vele, hogy az akkor kétéves kisfiam imádni fog barkácsolni a Little dutch munkapadján. Tévedés volt így elkapkodni a beszerzését, amire hamar rájöttem. Persze a szomszéd kislány kiskonyhája jobban tetszett. A fiam jobban értette a konyhát, érdekesebbek voltak a már látott edények és a belevalók, mint a csavarok. Imádott főzni! „Hát milyen aranyosan fogja azt a kis serpenyőt és bedobálja a jégkockákat is a tartóba, milyen ügyes! ”

Elhatároztam hogy az én fiamnak is lesz konyhája, még jobb is mint ez. Második tévedés, szerintem ennél nincs jobb. Szebb van, nyilván. A hazai készítők kiskonyhái álomszépek!

Előnyök röviden

A Lidl konyhának három előnye van. Az első, hogy viszonylag kis helyen elfér. A második, hogy működik. Ha a mikro lejár felcseng picit, a páraelszívó duruzsol, az elektromos főzőlapokon máris forr a víz a tésztának. A jégkockák beleesnek a pohárba, a sütő világít (bár az ajtó rossz irányba nyílik), vannak benne polcok, jár hozzá némi konyhafelszerelés is. A harmadik előnye a verhetetlen ára, az a kiskonyha, ami még tetszene, minimum dupla annyiba kerül.

Az én családom egy igazi Covid rettegő, apukával az élen. Amikor tavaly márciusban megláttam az újságban a kiskonyhát, egy olyan helyzetben találtam magam, amit eddig csak az Indiana Jones filmekből ismertem: Az életem árán is meg kell szereznem. Más esélyem nem volt, Market place, Jófogás, külön keresés hirdetésben, egyik sem vált be, mert ezeket a kiskonyhákat nem adják el! Tudtam, hogy most kell cselekednem, és gyűlöltem az áruházat, amiért így ugrasztja ki a nyulat a bokorból.

Én 2020. március 26-án vettem, tehát karácsony után is van esély.


A többi már gyorsan történt. Tehát tudtam hogy KELL, nem érdekel hogy hogyan, de meg fogom venni. Először azon gondolkodtam, hogy kit kérjek meg hogy vegye meg helyettem. Nem csak féltem, válóok volt Covid idején a Lidlben lófrálni. Aztán hamar rájöttem, hogy senkit nem küldhetek magam helyett az arénába.

Sosem felejtem el, hét órakor állok a Lidl bejárata előtt, vadnyugati feeling. Körülöttem szórványosan emberek. Maszkban, kesztyűben, sállal a burkolva a fejem, kinyitják az ajtót, nagylevegő, megkeresni a konyhát. A szemüvegem az első lépés után bepárásodott, valaki köhögött egy nagyot, sietni, sietni, egyre több az ember. Megvan. Miután betettem a kosaramba már semmi sem számított, vettem még ezt-azt, hazamentem és míg a gyerek aludt, (kb két és fél óra) összeszereltem. Egyedül. Azóta is ott áll, hétvégenként reggel főznek nekem rajta egy kávét, néha kapok egy komplett menüt.

Ugyan az az érzésem van az autópályával is. Nem vettem meg, de kellett volna, és most úgy hírlik az sem lesz. Gondolom sokan vagyunk, akik már írtak a Lidl-nek az ügyben, én egyelőre nem kaptam választ.

Még annyi, hogy érdemes nem fejjel menni a falnak. Vannak akik azt hirdetik, hogy tudnak szerezni Lidl kiskonyhát, GLS-sel és utánvéttel számolva összesen 23500 forintért. Nem tudom, hogy működik, én biztosan nem vennék áruházon kívül semmit. UPDATE! A parkolóházat áruházon kívül vettem és tökéletesen működött. Mutatom: Lidl parkolóház

És még valami, az egyik barátnőm a kecskeméti Lidl-ből szervezett egy három futárcserés utat a kiskonyhának egy kis francia településre. Nincs lehetetlen, ha van konyha. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights