Strapabíró a Lidl fa parkolóháza

Egészen robosztus, de nagyon formás darab, kétféle csúszdával és egy kicsit suta lifttel felszerelt álom parkolóház. Összesen hatvan csavarral lehet rögzíteni az emeleteket és a csúszdákat, így viszonylag időigényes az összeszerelése, cserébe viszont kapunk egy strapabíró nagyon jól játszható játékot.

Jó ideje kerestem ezt a parkolóházat, ami a kiskonyhával ellentétben még az utolsó pillanatban sem érkezett meg a Lidl üzleteibe karácsonykor. Amikor lehetőség volt rá (kapható volt tavaly az üzletben), nem vettem meg, mondván van már egy, nem kell kettő, meg egyébként is Covidban nem kockáztatjuk az életünket egy parkolóházért.

Két éve kapott a fiam egy Ferráris műanyag parkolóházat, ami sokkal menőbbnek tűnt a doboza alapján, mint a valóságban. Az én ízlésemnek finom szólva sem felelt meg, de nyilván a gyerek odáig volt érte, így nem akadékoskodtam. Két éves használat után szinte játszhatatlanná vált, az csúszda elemi eldeformálódtak és minden játék során többször leestek. Unalmassá vált.

Ideje volt beszerezni a csoda parkolóházat.

Nem akarom reklámozni, de tény,hogy ez egy remek darab. Szép a formája, jól kitalált, minden rész kényelmesen elérhető, a csúszdák szuperül funkcionálnak. (Van egy szög, amiben messziről nézve szív alakot ad ki.) Az egyetlen, ami nem annyira kényelmes, az a lift használata. Ez sajnos nem marad meg az emeleteken, meg kell tartani egy kézzel, elengedés esetén a földszintre puffan.

A csúszdák, maga a lift, az emelettartó elemek és a kordonok műanyagok, a parkolóház emeletei, a repülőgép leszállója és a lift váza fából készült.


Érdekelnek a fa járművek? Irány a Fajáték ajánló jármű rovata!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights