Manufa járművek

A Manufa járművei csodálatosak! Letisztultak, simák, átgondoltak, tökéletesen gurulnak, tényleg csak ajánlani tudom őket!

A kommunikáció Facebook Messengeren történik és tényleg kifogástalan, mindig kapok egy fotót, amikor rendelek egy járművet, és ha nem tetszik az a színkombináció, ha tehetik, mutatnak egy másfajta kombinációt. A járművek natúr színűek, a színkombináció itt azt jelenti, hogy különböző típusú fákat használnak, ezért azok világosabb, sötétebb árnyalatúak, erezetűek lesznek. A bálázónál például ragaszkodtam a világos színhez, mert a szalmabála is olyan, de jobb, ha mutatom:

A sötétebb traktor diófa a világosabb pedig platán, a bálázó fehér kőris, diófa bálával.

Fontos kiemelnem, hogy a színválasztás opcionális, a rendelkezésükre álló faanyag függvényében lehetséges, előfordulhat hogy megfelelő faanyag híján várni kell a járműre. Nem hiszem, hogy bárkinek is sokat kellene ácsingóznia, általában többfélét mutatnak, és mivel gyönyörű az összes, nem okozhat gondot a választás. Az új generációs manufás járműveken már megtalálható a cég logója is.

A másik, amit mindenképpen meg kell említenem, hogy ezek a járművek mosolyognak! Először csak egy kedves gesztusnak gondoltam, aztán rájöttem, hogy ez a sokadik plussz. Amióta a kisfiam is felfedezte a kedves arcukat, szerepjátékozik velük. Eddig csak munkagépek voltak, súlyos rakományt cipelve, vagy arattak vagy hengereltek, most már kommunikálnak is. Bár az úthengernek pont nincs szája, amit egyébként szóvá is tett a kis Poirot.

A járművek mellett Tiborék készítenek állatokat, sőt! gurulós állatokat is, kifejezetten ajánlom őket 1-2 éves korosztálynak. Itt egy gurulós állat a Facebook oldalukról.

Négyféle postázási opció közül választhatnak a megrendelők (úgy tudom, hogy hamarosan öt lesz), én Foxposttal kértem és házhoz szállítással, mert így volt kényelmesebb.

A Manufát a Facebookon éred el itt: Manufa Facebook oldal

A járművek árait kérésre pdf-ben küldik, de itt is megosztom 2022.07.05-én ez az aktuális:

Elkészült az interjú Utassy Tiborral, a Manufa társalapítójával.

A következő interjúkat itt nézheted meg: Magyar készítők

Up!
Verified by MonsterInsights