Grimm’s 1001 éjszaka építő

Ahh, az 1001! A Grimm’s 1001 éjszaka építő az egyik legvágyottabb dolog az ismerősi körömben, Csilla barátnőm mutatta nekem először, azóta közös vágyunk. Jól állunk építőkben, de az Ahh az 1001 sóhaj még elhangzik a beszélgetéseinkben. Szerencsére Kriszta is hasonlóan érzett, ő mondjuk a tettek mezejére is lépett, neki köszönhetően kaphatunk egy játékvéleményt a Grimm’s 1001 építőről.

A Grimms márka nagy méretű építői közül talán az egyik legkülönlegesebb az 1001 éjszaka. A nevéhez hűen, a különleges és egyedi vonalvezetés keleti hangulatot idéz. Egyedülálló, hasonlót más márkában nem találunk. Sokaknak bakancslistás építő.

Az 54 darab fakockát igényesen megkomponált sorrendben egy nagy, 45×45 cm fa tálcán helyezik el narancssárga filc anyagon. A Színei is az éjszakát idézik, főleg sötétkék, kék, zöld, narancs és a lila árnyalatait találhatjuk meg benne. A festése igényes, jól fedi a fát, rendkívül jó az elemek a tapadása, ahogy ezt már a márkától megszokhattuk.

Az elemek mérete egészen széles skálán mozog, az egészen nagy, 12 centis hasáboktól a kicsi, 2x4x4 centis négyzetekig. A nagy kék sarokelemek és hasábok keretezik a különleges, íves kapukat. Ezekből négy nagyobb és hat kisebbet találunk a szettben . Kiegészítő elemek a 4×4 centis kocka és a 4x4x2 centis négyzet, illetve négy darab 8x4x2 centis téglalap.

Önmagában is remek építményeket alkothatunk belőle, de kombinálhatjuk a Bauspiel Tündérablakaival, köves építőivel, Grapat mandalákkal, így igazán teljes lehet a csodapalotánk. Természetesen a Grimm’s LSP darabjai is tökéletesen illenek hozzá mind színben, mind méretben.

A mi 1001 építőnk Hollandiából érkezett Németországon keresztül még karácsony előtt. Februári szülinapra vettem, tulajdonképpen 2 hónapot tartogattam a vendégszobába elrejtve. Nehéz volt kivárni az időt. Ahogy a többi Grimms termék, ez is egy nehezebben beszerezhető darab , ha eldöntjük, hogy megvesszük időben gondoskodni kell arról, hogy megérkezzen az alkalomra. Ára: 40-45 ezer forint körül van. Külföldi oldalakon olcsóbb, a hazai webshopokban magasabb az ára.

Up!
Verified by MonsterInsights