Grimms LSP – Vélemény a 100 darabos álomépítőről

A fából készült építőkockák koronázatlan királynője a Large Stepped Pyramid! A 4×4-es alapú száz darabos építő vibráló színei egészen lenyűgözőek.

Aznap este amikor megvettem, annyira izgatott voltam, hogy alig bírtam elaludni. Komolyan elköltöttem 164 eurót (postaköltséggel együtt) egy fajátékra? Vajon a fajáték mániám betegesnek tekinthető, vagy ez a vásárlás elfogadható long life befektetésnek?

A megrendeléstől számított pár napon belül megérkeztek a dobozok. Egy csomagban két hatalmas pizzás doboz, az egyikben egy fakeret, ez lesz a kockák háza a későbbiekben. Felcsempésztem a csomagot a vendégszobába, bedugtam az ágy alá és lementem a családhoz. Aztán felosontam és kibontottam, mert meg kell nézni hogy minden rendben van-e vele. Nagyon rendben volt!

Attól a naptól fogva esténként elővettem és építgettem ( a Hape Castle Quadrillával voltam még így), nézegettem rendezgettem. November 20 és december 24 között évek teltek el. Az árát nem árulhattam el senkinek a családban, látatlanban semmiképpen nem akartam akartam a kiakadó tekintetek kereszttüzébe kerülni. Kellett, hogy apa is beleszeressen, mielőtt sokkolom az árával. Karácsonykor kapták meg a fiúk, közös ajándék gyanánt. Apa mindent tud, azóta is épít. Csillárig érő tornyokat, dómot, katedrálist, az Elte kollégiumát.

Majdnem mindegyik építmény halálos sujtást mérhetne a gyerekre, ha borítani kellene és kell. És mi történik a kockákkal? Visítanának, ha tudnának. Az összes úgy néz ki mint a deszantos katonák. Mivel puha (hárs) fából készülnek, benyomódnak. Egyelőre csak ennyit vettem észre, nem pattant le a festék, sem a fából darabok, nem változik a színük sem, ami azért elég jó hír. Néha azért én is sajnálkozva méregettem a kockákat, annyi pénz és máris így néz ki! Aztán rájöttem a lényegre!

Ha ajánlhatok valamit: NE FÉLTSD A KOCKÁT! Kész idegbaj lenne így az élet. Minden benyomódás egy játékélmény jele. Belélegzés, kifújás.

Az LSP főbb tulajdonságai

A keret mérete 44,5 centiméter, a 100 darab kocka vastagsága 4 centiméter, hosszúságuk 4 és 20 centiméter között arányosan oszlik el öt szinten. Ezeket a kockákat gyakran használják számolás tanulásánál, mert az egy egység az ötöde az öt egységnek. Tehát a legnagyobb elemre, öt legkisebbet lehet helyezni. Ahogy a szivárvány, ez is hársfából készül. A festése természetesen gyerek és nyálbarát, ahogy minden Grimm’s termék esetében.

Érdekelnek a Grimm’s építők? Itt találsz véleményeket és bemutatókat!

Up!
Verified by MonsterInsights