Bumbu Toys életképek

Kaptunk néhány képet a legutóbbi Bumbu Toys közös rendelésről. Most van egy kis bűntudatom, egy napja adták le az újabb rendelést és nekem csak most jutott eszembe kirakni a cikket, így aki szeretett volna rendelni, az most talán miattam is, lemaradt róla. Lehet velünk beszélni, ha szeretnél tudni a következő rendelési lehetőségről, írj Instán, vagy Facebookon vagy Youtube-on, vagy ide kommentbe. Na, most hogy megnyugodtam, menjen a Bumbu!

Vannak készítők, akiktől évente 2-3szor szervezek közös rendelést. Ilyen a román Bumbu Toys. Habár nekem Ostheimer van az ereimben, szívesen szervezek más készítőktől, így a Bumbutól is.

A Bumbu játékokról általánosságban elmondható, hogy egészen jól illeszkedik más készítők figuráihoz. A tapintásuk puha, a festésük pedig rengeteget fejlődött, alakult az elmúlt évben. Sajnos az áraik is eléggé felkúsztak.

Páva építőjük Toy Awards Gold díjat kapott 2021-ben.

Folyamatosan bővítik a kínálatukat, egészen különleges elemeket dobtak piacra a legutóbbi rendelés óta. Román és angol nyelven is elérhető a honlapjuk. E-mailben készségesen válaszolnak angolul. Számomra a nagy elefánt volt a rendelés legjobban várt eleme; kár, hogy az Ostheimer mellett óriási. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights