Lidl pénztárgép

Nagyon sokféle fa pénztárgép kapható a piacon, minden nagyobb gyártónak van valamilyen, de pár fontos kitételnek csak néhány felel meg. A választásnál szempont volt, hogy működő számológép legyen benne, az sem baj, ha napelemes.

Két példány tetszett, de egyik beszerzése sem volt egyértelmű. Az Ikea játék pénztárgép volt az első számú favorit, napelemes és egyszerű. Tökéletes! De nem kapható. Bele is futottam az egyik Ikeás csoportban egy csalóba, aki a keresésemre rám írt, hogy neki van, majd utalás után eltűnt. Eléggé zokon vettem, de nem adtam fel a tökéletes pénztárgép keresését. Rövidesen meg is találtam, a Lidl/ Playtive pénztárgépet, ami minden paraméternek megfelel, sőt! (Tény, hogy mindössze az oldalak és a fiók készültek fából, de a fa műanyag arány még így is elfogadható.)


A háromosztású fiók felett helyet kapott egy vonalkódolvasó is, ami pittyeg és pirosan világít. A számológép pedig működik és napelemes. Tartozék még két bankkártya és némi kézpénz. Ezt újonnan vettem egy Facebook csoportban.

Tehát megvan a pénztárgép! Miközben kerestem átvertek, és nyertem egy új beszerzési forrást. Mi tagadás, vannak élménydús beszerzéseim, ez közéjük tartozik. Egyszer majd készítünk erről egy listát. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

up!