Hogy miért szeretem a Lidl pénztárgépet?

Sokféle fa pénztárgép kapható a piacon, minden nagyobb gyártónak van valamilyen, de pár fontos kitételnek csak néhány felel meg. A választásnál szempont volt, hogy működő számológép legyen benne, és az sem éppen baj, ha nem elemes.

A választékból kifejezetten két példány tetszett, de egyik beszerzése sem volt egyértelmű. Az Ikea játék pénztárgép (Dutkig) volt az első számú favorit mert letisztult és működő számológép van benne. Tökéletesnek tűnt, de nem (volt) kapható, így második körben használtat kerestem. Bele is futottam az egyik Ikeás csoportban egy csalóba, aki utalás után eltűnt. Zokon vettem, de nem adtam fel a tökéletes pénztárgép keresését. Rövidesen meg is találtam, a Lidl/ Playtive pénztárgépet, ami minden paraméternek megfelelt, sőt! (Tény, hogy mindössze az oldalak és a fiók készültek fából, de a fa-műanyag arány még így is elfogadható.)

A háromosztású fiók felett helyet kapott egy vonalkódolvasó is, ami nyomásra pittyeg és pirosan világít. A vonalkód leolvasást tökéletesen imitálja. A vonalkódolvasó felett elhelyeztek egy kártyaolvasó rést, ennek nincs szuperfunkciója, egyszerűen csak be lehet dugni a kártyát fizetéskor.
A számológép működik és napelemes. A pénztárgéphez jár tartozékként két bankkártya és némi kézpénz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights