Készíts játékot te magad! Varázslatos nemezvilágot bárki alkothat

Vendégszerzőnk, Aladics Nikolett a Természetes játékok nevű Facebook csoportban írt kedvcsináló bejegyzést a nemezelésről. Nikolett bejegyzésének fontosnak üzenete van, megosztotta a felismerést, hogy játékot nem csak vásárolni lehet, a hazai készítők workshopjain saját magunk is készíthetünk. Ilyen egy varázslatos nemezvilág.

Nagyon szeretném nektek is megmutatni, hogy milyen csodás nemez játék terepet és kis lakókat készíthettem Gabirkaval! Teljesen kezdőként! Bátorítom az Anyatársakat, hogy nyugodtan vágjatok bele!

Idén szeretnék a készítésre fókuszálni és nem a vásárlásra, mert hála (?) a Természetes játékok csoportnak játékfüggő lettem. (És megtanultam újra játszani!)

Varázslatos nemezvilág

Az elmúlt három év hörcsög (játékgyűjtés) üzemmódja után, azt éreztem, hogy szeretném én is beletenni magamat jobban a közös játékba, így 2024 legyen a DIY időszaka.

Szuper énidő volt nekem, 4-6 óra elmélyült alkotás gyerekek nélkül, utána számtalan óra közös játék!
A kisfiamat (4) elvarázsolták a nemezelt lények, még nedvesen játékba kellett venni őket: lett rögtön Mátyás király és szegényember történet, amiben róka háton érkezett a király, majd vízbe pottyant birkákat mentett. Később a folyó vonalát telepakolta igazi kavicsokkal. Elképesztő történeteket elevenít meg a terepen, öröm hallgatni!

Tavaly voltam Cicckafark madár készítő workshopon, Fozifoltnak is van szuper állatka készítő workshopja, úgyhogy nem csak nemezelni lehet. A képek nyomokban, Nola manókat, Varázs Padlás kunyhót és A gyapjúműhely bárányokat tartalmaznak.

Érdekelnek a vendégszerzők posztjai? Olvasd el ezt is: Három magyar készítésű szivárvány összehasonlítása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights