Mutatjuk az idei legszebb rémségeket! Halloween-i képnézegető 2023

Beköszöntött az október, ideje hát sorba venni a hazai és a nemzetközi fajátékos halloween-i felhozatalt. Egy ideje már (lassan egy hónapja) keresem a borzongató szetteket, mostanra sikerült csekély hiányérzettel együtt eljutnom oda, hogy megosztom veletek amiket találtam.

A Halloween a rémségek ünnepe az őszben, beöltözünk, fura hidegtálakat készítünk szemgolyókkal és véres zombi ujjakkal, telepakoljuk a lakást mindenféle ijesztő holmival, ezzel együtt pedig békés hangulatot árasztó töklámpások mellett pihenjük ki a napi ügyeket. Személy szerint ezt a részét szeretem, és ha már elkap a halloween-flow, maximum fajátékokkal – ezekekkel a mesteri szettekkel -díszíteném a környezetünket.

Tavalyi válogatásunkban szellemeket nézegethettek, ne hagyjátok ki! 🙂

  • Made With Altitude Australia – Facebook page
    Ez nem egy készítő keze munkája, hanem egy webshop menő beállítása. Néhány figura és elem felismerhető a képen, de sokat nem tudok beazonosítani. (Ha te biztosan tudod hogy ki mit készített, kérlek írd meg a Fajáték ajánló csevegő csoportba!)

A varázskondér, a sírköveken a mohák és a ló csontváza foszforeszkál, sötétben világít.

  • Forest Melody – Etsy

Mindent tudsz a Halloween-ról? Ha nem, irány a Wikipédia oldala, ahol megismerhetsz pár apró, ám annál érdekesebb részletet erről az „ünnepről”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights