Bauspiel Rácsos elemek

Kriszta saját bevallása szerint is szenvedélyes Bauspiel gyűjtő, mostanra nyilvánvalóan beszerezte a kis családi vállalkozás összes elérhető építőjét. A Rácsos elemekről, a Tükrös és Színes Tündérablakokról is írt pár sort és persze készített pár igazán szép fotót is, amit ezúton is nagyon köszönünk neki!

Régóta nem írtam a Bauspiel játékokról, pedig megszállott gyűjtő lettem azóta! Valahogy mindegyik építő megmozgatja a fantáziámat. Így volt ez a színes tündérablakokkal, a tündértükrökkel és a rácselemekkel is.

A Rácsos elem első látásra nem tűnik izgalmasnak. Állítva elég borulékony, persze nem is nagyon várhatunk mást 17, 5 centi magas, és 2,5 centi széles. De a gyerekek imádnak játszani vele! A beleillő Bauspiel akrilkockákat pakolgatják ki-be, egymásután százszor. Nagyon jól elszórakoznak vele. Egy rácselembe 20 kocka pakolható. Kettő darabot vettem belőle, ami szerintem kezdetben elég lehet. Mindenképp beszerzek belőle még, későbbre, ha nagyobb építkezésekben vágnánk bele. Két darab ára 14 900 forint plusz postaköltség.

Ahogy fentebb írtam, beszereztem hat darab Tündértükröt is, ebben a szettben minden formából van egy-egy darab, és minden darabnak van az oldalán egy kis kerek kb. három centis tükör. Méretben pontosan akkorák, mint a tündérablakok. Ezt azért fontos leírni, mert ugye az út a fénykockákhoz hasonlóan valamivel keskenyebb. A tükrös elemeknél kicsit hiányzik a már jól megszokott fényjáték, de a maguk módján ezek is egyedi és különleges elemek. Hat darab ára 13 900 forint.

A Színes Tündérablakok élénk színei az elején visszatartottak attól, hogy megvásároljam őket, de gyűjtői szenvedélyem révén mégiscsak beadtam a derekam. Azt kell, hogy mondjam a gyerekeknél nagyobb sikert arattak, mint gondoltam. Rögtön a színesekkel játszottak a natúrak helyett, a szettben a már ismert, méretben is azonos formákat találhatjuk , kék, zöld, sárga, narancssárga, lila és rózsaszín színben. A Grimms színeihez nagyon hasonló a festésük, de jól passzolnak a Skazki Dereva Domes építőjéhez is! A 12 darab Tündérablak ára 29 500 forint.

A Színes Tündérablakok élénk színei az elején visszatartottak attól, hogy megvásároljam őket, de gyűjtői szenvedélyem révén mégiscsak beadtam a derekam. Azt kell, hogy mondjam a gyerekeknél nagyobb sikert arattak, mint gondoltam. Rögtön a színesekkel játszottak a natúrak helyett, a szettben a már ismert, méretben is azonos formákat találhatjuk , kék, zöld, sárga, narancssárga, lila és rózsaszín színben. A Gimms színeihez nagyon hasonló a festésük, de jól passzolnak a Skazki Dereva Domes építőjéhez is! A 12 darab Tündérablak ára 29 500 forint.

Up!
Verified by MonsterInsights