Yalik Toys 3. – Maugli szett

Yalik Toys

Minél többet nézem annál jobban szeretem ezeket a figurákat! Szerencsés, akinek van egy Yalikja, akinek pedig van egy Maugli szettje, az a világ egyik legeslegszerencsésebb embere – fajáték mániás szemmel nézve. A Yalik sorozat előző két részében a sarkvidéki állatokat és a karéliai erdők lakóit mutatta be nektek Nati.


A Dzsungel könyve világszerte a gyerekek egyik legmeghatározóbb meséje. Nem véletlen, hogy a történet megihleti a játékkészítőket is. 

A Maugli szettel folytatjuk tehát a Yalik műhely bemutatását. A válogatás hat faállatból és egy Maugli figurából áll össze: Háti (elefánt), Balu (medve), Sir Kán (tigris), Ká (óriáskígyó), Akela (farkas) és egy emberfigura (Maugli) tartozik a szetthez. De beszéljenek helyettem a képek és a videó:

Mit kell tudni a Yalikról?

A Yalik Toys kis családi vállalkozás egy Oroszország északi részén található kisvárosból, Szuojarviból. Andrej Lvov és Valéria Lvova két kisgyerekük mellett készítik kézműves termékeiket. Rövid, hűvös nyár, hideg tél és sok-sok hó jellemzi lakóhelyüket és környezetüket, ezek az éghajlati adottságok pedig nyomot hagynak a munkásságukon is: a mérsékelt hideg klímára jellemző fenyők, alacsonyabb hőmérsékletet kedvelő állatfajok is megtalálhatóak játékkínálatukban.

Persze a képek sem maradhatnak el, hiszen Pinterest kompatibilisek vagyunk!

Up!
Verified by MonsterInsights