Laboratorio di Kontár Veronika – lovak és templom

Visszaolvasva a játékvéleményt kicsit ömlengősebb lett a többinél, de meg lehet érteni, teljes elragadtatásban írom. Amit a Laboratorio di Kontár Veronika teremt, az egészen különleges módja a fafigurák készítésének és értékesítésének. A figurák kiválasztása, a felkínált lehetőségek, a kommunikáció, az egyedi nüanszok és az egész folyamat, nem más, mint egy cirbolya illatú atmoszférába csomagolt fészek.

Önmagában az megérne egy külön posztot, ahogyan a Kontár Verás rendelésfelvétel zajlik! Olyan mint egy virtuális piac, ahol szebbnél szebb dolgok kerülnek terítékre, amikből választani is alig lehet! És itt most nem csak arra gondolok, hogy a milyen színű legyen a lovam sörénye, vagy hogy milyen egyedileg festett és varrt táskát választok hozzá, de minden egyes elemet külön elmagyaráz, mesél róla. Például így:

A kövek különböző méretekben és formákban elérhetők, különböző fajtájú fákból készülnek, így színesítve a készletet. A bokor\víz elem az egyik személyes kedvencem. A lágy vonalvezetés szépen illeszkedik az állatok stilizált kialakításához.

Hosszasan hozhatnám a példákat, mert egyszerűen zseniálisan szervezett és élvezetes az egész folyamat. Olyan Kontár Veronikás! Technikailag úgy néz ki, hogy bejelentkezel a közös megrendelős csoportba, és onnantól fogva végigirányítanak a megrendelésen. Erről nem is írok többet, mert nem szeretnem elvenni senki hűha élményét, ezt át kell élni!

Bükephalosz


Három dolgot rendeltem, egy nagy lovat, egy kis lovat és egy templomot haranggal és lépcsővel. Az első dolog, amit mindenki megjegyez, az a fa illata, ami tényleg egészen egyedi és aromás, a cirbolyafenyő mágikus, gyógyító hatásáról szinte azonnal megbizonyosodsz. A dobozt kinyitva azonnal megérzed! A következő döbbenet, hogy milyen sima és puha minden darab, a templomnak kérge is van (igazából nem is kéreg ez, hanem a kéreg alsó hártyája), elképesztően menő, ez stílus nekem nagy kedvencem.A mi nagy lovunk egy harcos, direkt ilyet szerettem volna, én választhattam ki a speciális lovak mappából. Harcos, mert sérült, fahibás. Választható volt a sörénye, hogy legyen -e szeme, csillag a homlokán. Nehéz kérdések, de az ember végül dönt, egyébként rengeteg inspirációs ötlet van a piactéren (én így hívom:)), így ha nagyon nem megy a választás, akkor elég csak rámutatni valamelyikre, hogy ilyet szeretnék. Nagy Sándor harci ménje, Bükephalosz is ilyen, már létező színkombinációban készült el. Persze a mi Bükephaloszunk nem Nagy Sándoré, hanem a kisfiamé, akinek ugyan fogalma sincsen Nagy Sándorról, a Bükephalosz név tetszik és neki és folyton így hívja.


A kicsi ló egészen elképesztően jól eltalált méretben és stílusban is, kis punk, többet is be kell szereznem belőle, mert remek ajándék bármilyen alkalomra és bárkinek! Én natúr színben kértem, de bármilyen színkombinációban készülhet.

És érkezzen a csoda maga, a templom, ami egyszerűen szép és fenomenális, még a harang is csilingel, követi a templom apró rezdüléseit. Kis lépcsővel kértem, amitől kifejezetten méltóságteljes lesz. Ebben a körben nem szereztem be várfalat, amit kicsit bánok, de ami késik nem múlik! Már jelentkeztem a következő körbe!:) A várfalak túlmutatnak minden várakozáson! 🙂

Kontár Verával korábban készült interjúmat itt olvashatjátok. Az egyik legkedvencebbem volt.

Up!
Verified by MonsterInsights