Yalik összehasonlító videó

Úgy vettük észre, hogy az utóbbi időben nagyon felkapottak lettek (széles körben) a Yalik orosz manufaktúra figurái. Ennek ideje is volt, egészen különleges amit alkotnak, érthető hogy egyre többen szeretnének párat a fajátékos polcra. Judit mindenre és mindenkire gondolt, amikor elkészítette ezt az összehasonlító videót, amiben megmutatja, hogy mennyire illik a Yalik az Ostheimerhez, Mikheevhez, Eric and Alberthez és még pár híres márkához.


Az orosz készítők elképesztő szépérzékkel nyúlnak a fához (is). A formavilág, a festés utánozhatatlan. Ha valamire azt mondom, hamisítatlan orosz, abban biztos lehettek, hogy valami igazán különleges és magas minőségű dologra gondolok. Adrei és Lera Lvov a munkában és az életben is társak, Andei farag, Lera Lvov fest. Csodás összhang van a játékok formája és a művészi festés között. Megtaláljátok őket az Instagramon, itt tudtok nekik írni, angolul remekül beszélnek. Nagyjából fél év készítési időre kell számítani (plusz a szállítás és a vámeljárás), orosz rendelés esetén pedig a vámeljárás garantált.

https://www.instagram.com/p/B6dxbO4olUZ/

Attól függetlenül, hogy a Yalik kis számban van jelen a mi játékaink között, szívből ajánlom őket. Azt azonban vegyétek figyelembe, hogy sokkal térbelibbek, a figuráik, alapvetően kisebbek –kivéve, amelyik nem :D– (Brin d’Ours mellett jó lehet), faragásuk rusztikus, festésük rendkívül részletgazdag.

Vannak olyan figuráik, amelyek fokozottan törésveszélyes formájúak, ezt is mindenképp hangsúlyoznám, mert azt gondolom, ez kisebb gyermekek mellett kiemelt szempont.

Nézzétek meg, milyenek az én készletem mellett!Nézd meg a Yalik szettekről készült sorozatunkat itt: YALIK SOROZAT

Jönnek a képek is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights