Durmi maci Napüdvözlete – jógás tárasjáték

Nekem úgy tűnik, hogy otthoni tornának is beillik a Durmi maci napüdvözlete című társasjáték, ami lássuk be elég jól hangzik ha a fékezhetetlen energiájú ovisok kényszer otthontartására gondolunk. Három éves kortól játszható.


A közös játékon túl a Durmi maci társas lényege, hogy a gyerekekkel együtt megtanuljuk a napüdvözlet jógasort, ami egy energizáló és stresszmentesítő mozdulatsor. A játék maga nagyon egyszerű, dobok-lépek metódusra épül és három éves kortól ajánlják. Az egyetlen magyar jógás társasjáték tervezője Bánhidi Dóra ebben a videóban ismerteti a játék filozófiáját és rögtön az elején felsorolja a játék előnyeit: rendszeres gyakorlás mellett a napüdvözlet jógasornak rengeteg pozitív hatása van, segít a gyerekeknek megélni és kezelni az érzelmeiket, erősíti az önbizalmukat, javítja a koncentrációt és a szorongást, erősíti az immunrendszert és segít a nyugodt alvásban.


A Mit Játsszunk? Vlog csapata is kipróbálta a játékot, és mivel Réka évek óta jógázik, lelkesen mesél a videóban a játék további előnyeiről – profi társasjátékozó szemmel is. A képre kattintva nézheted meg a társasjáték bemutatóját, amiből a játékmenet mellet még sok-sok egyéb infót is megtudhatsz a Durmi maci „életérzésről”.

Kövesd a Mit játsszunk? InstagramFacebook oldalát, és böngészgesd a weboldalukat is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights