A fajátékokon keresztül kapcsolódhatsz természethez – Laboratorio di Kontár Veronika

Számomra ezek a játékok merítik ki a természetes játék fogalmát! Ha valakinek azt mondom, hogy szeretjük a fajátékokat, elsőre nem érti, hogy mire gondolok. Aztán megmutatom a Laboratorio di Kontár Veronika által készített kastélyt és lovakat és megérzi, rájön, hogy ez egy másik dimenzió.

Mióta tervezem, hogy bemutatok pár frissen beszerzett figurát, vagy olyan készítő alkotásait, akitől már több mindent rendeltem! Noha az egész blog szubjektív, ezek az anyagok a legszubjektívebbek.

Nem csak arról van szó, hogy a cirbolyafenyő, amivel dolgozik folyamatosan illatozik (gyakran veszem a kezembe a faköveit, a kézmelegtől illatozni kezdenek, segítenek ellazulni) a figuráknak és elemeknek valahogy saját energiamezőik vannak. Túlzásnak tűnhet, de alá tudom támasztani, itt írok bővebben a jelenségről. Minden darab megtervezett és természetközeli formában és kidolgozásban egyaránt.

Számomra a nyugalom szigete az a hely, ahol megtalálom a Veronika munkáit. Tényleg, nem ismerek másik magyar készítőt, aki teljesen egyedül végez minden munkafolyamatot, a tervezéstől a vászonzsákok varrásáig. A várról és kastélyról készült beszámolót itt olvashatod el: Laboratorio di Kontár Veronika vár és kastély

kontár vera


Vera munkái főként natúrak voltak mindaddig, amíg meg nem érkeztek a monyók és a monyó babák.

A pegazusok tavaszi újdonságok, elképesztően gyönyörűek. Szerintem. 🙂

Katt a képre a Verával készített interjúért!

Az autó és az utasok Manufa, a templom és a kastély Kontárvera.

Kontár Veronikát eléritek a Facebook oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights