New Classic Toys komp

A New Classic Toys holland játékgyártót csak nemrég ismertem meg, pedig már 30 éve készítenek különféle készségfejlesztő és szórakoztató játékokat. Büszkék a játékaik strapabíróságára, szerintük generációkat is kibírnak. Szerencsére van módom tesztelni ezt az állítást, sikerült beszereznem egy kompot Németországból.

Elsőre nem ez a hajó tetszett meg a kínálatból, hanem a Harbor line szett hatalmas konténerszállítója, de hamar rájöttem, hogy az autóimádó ovisom számára a komp lesz a legjobb választás. Ennek a nagyméretű hajónak (44 x 19 x 24,5 cm) két leengedhető rámpája van, a rámpák leengedő karjai a kapitányi fülke mellett kétoldalt helyezkednek el. A jobb oldali az első rámpát engedi le, a bal oldali a hátsót. A kapitányi fülke tetején helyet kapott egy radar, a fülkében lévő kormány pedig tekerhető.

A New Classic Toys hajóiban az az egészen zseniális, hogy kerekeken gurulnak.

Itt van ez a testes jószág, ami könnyen megakadhatna a szőnyegen, felsértené a parkettát, ha nem gurulna négy keréken. A kerekeket nem építették be a hajótestbe, egyszerűen a komp aljára csavarozták, ezeket két oldalon egy-egy fekete „hajóalj, hajtótest, hullámtörőszerűség” takarja. Elsőre nem tetszett a kerekek rögzítésének ez a módja, de tény, hogy így több helyük van a kompra kéredzkedő hajóknak.

Karácsonyi ajándék lesz, izgatottan várom, hogy mit szól hozzá a kapitány.

Ha már hajók. El kell hogy mondjam, hogy anyukaként jöttem rá arra, hogy mennyire szeretem a hajókat, Judit segítségével már többet is beszereztem. Ha te is szereted a hajókat Itt nézheted meg a hajómustrás videót.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights