Grimms nagy építők 5/4 – 1001 éjszaka

Mindenki imádja a Grimm’s 1001 éjszaka építőjét, mert magával ragadó a formavilága, szépek az ívek és a színek, tökéletes befejezései egy robosztus várnak. Juditnak vannak még szempontjai: szerinte remek golyópálya és kirakó alapok a formái. Itt a sorozat negyedik része.

1001 éjszaka, 1001 indok

Nincs 1001 éjszakátok? Majd lesz. Jó eséllyel. A Gimm’s 1001 éjszaka építője mellett nem lehet elmenni. Nézed, nézed és gyártod a kifogásokat. Mellette sokkal több érved van, de mivel ez sokkal inkább egy kiegészítő szett és nem alap, első körös építő, így még győzködöd magad. Aztán előbb-utóbb úgyis találsz alkalmat arra, hogy beszerezd. Ahogy Kriszta is talált, és meg is mutatta az 1001-et a blogon.

Miben rejlik ennek a szettnek a vonzereje? (Azon kívül, hogy Grimm’s, mert ez már önmagában egyfajta garancia a minőségre) Őszintén fogalmam sincs. 😀 Talán a formák, talán ezek a domináló hideg színek amik nem tipikusan az építőkockák színvilága, talán mert kirakónak is kiváló, nem tudom. Tény, hogy 10-ből legalább 4 fajátékos édesanya bakancslistás játéka.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights