Hajó mustra

Egy ideje már nézegetjük a hajókat, így amikor lehetőségem nyílt rendelni valamit ebből az osztrák webshopból, megragadtam az alkalmat és vettem egy vitorlást. Judit tapasztalt hajós lévén egy másikat is a figyelmembe ajánlott, de úgy határoztam, hogy egy óvodát kezdő nagyfiúnak egy komplexebb hatásút választok. A videó megnézése után azonnal ráírtam Juditra, hogy az is kell! 🙂 A lehetőségről most lecsúsztam, de legalább van mit felírni egy következő listára. A videót gyerekkel ajánlom megnézni! Imádni fogjátok!

Tatt, vitorla, tőkesúly. Bowline, reff vagy egyszerű csomó. Fordulás, élesedés, ejtés.

Mind a hajózáshoz kapcsolódó fogalmak. Hajózni jó. Izgalmas, különleges. Akár horgászik, akár vitorlázik az ember. Legyen kicsi vagy nagy hajó, motorcsónak vagy jet ski. A gyerekek rendkívül fogékonyak a vízzel kapcsolatos dolgokra. Nem csak vízen. Szárazföldön is! Egészen kicsiknek és középiskolásoknak is találhatunk nekik való játékot, irodalmat, ami egyben nagyszerű lehetőséget kínál a kapcsolódásra, közös alkotásra, tudásbővítésre.

Idézzük fel együtt a legszebb gyerekkori emlékeinket, a legutóbbi nyaralást, csaljunk mosolyt az arcukra. A teljesség igénye nélkül nézzük, milyen hajókkal tudjuk felkelteni a kisebbek és nagyobbak érdeklődését!

Up!
Verified by MonsterInsights