Mader kreiselmanufaktur Tukanino pörgettyű

mader

A Mader termékeit magyar webshopból csak egy hónapja lehet megvásárolni. Nyilván én is pattantam, hogy kipróbálhassak legalább egy darabot, mielőtt nekivágok a nagy kalandnak, egy kisebb készlet felhalmozásának. Vettem egy Tukaninót.

A gyártóról is csak tavaly karácsonykor szereztem tudomást, amikor szembe jött velem a világhálón egy aranyos kis zenedoboz, aminek a tetején ráadásul két pörgettyű is volt, egy gomba és egy fenyőfa. Rendkívül bájos dolog, totálisan belezúgtam! Végül nem vettem meg, mert „lesz még rá alkalom”, de onnantól kezdve eltökélt szándékom volt beszerezni egy Madert.

Tukanino

Azért szerettem meg nagyon, mert ahogy a 3,5 éves gyerekem a kezébe vette, egyből úgy megpörgette, ahogy rendeltetésszerűen kell, így pörgött is nagy boldogságunkra és még nagyobb megdöbbenésünkre.

(Azóta ez a bravúr kétszer ismétlődött meg) Mondtam is mindenkinek, hogy ez a pörgettyű szinte magától pörög.

A Tukanino könnyen játszható, a nehézségi fokozata 2-es egy 1-6-ig terjedő skálán. Átmérője 3,6 centi, az anyaga juhar.

Itt szeretném megjegyezni, hogy sokszor elgondolkodom azon, hogy mit jelent a pörgettyűknél a nehézségi fokozat. Ha valaki tudja kérem írja meg!

Tény, hogy ez megint egy olyan dolog, aminek az áráról mély hallgatásba burkolózom itthon, mert a Fakopáncsos társai konkrétan tízszer olcsóbbak, a legdrágább is 350 forintba kerül, ami azért valljuk be nem elhanyagolható különbség. Pláne úgy, hogy alapvetően mégis csak pörgettyűkről beszélünk. A Tukanino 3950 forintba kerül, és erre jön még a postaköltség. (Persze én is több dolgot is vettem, így eloszlott a postaköltség.)

Mint minden szenvedélybeteg, én is hajlamos vagyok gyorsan túljutni a túlköltekezések felett érezett bűntudatomon, és milyen jól teszem! Mert ez a kis pörgettyű nagy kedvenc lett a családban, nem hagyja abba a pörgést, ha nekimegy valaminek, folytatja a táncot, ha leesik valamiről, fejen állva is köröz, tud lépegetni és néha addig pörög, hogy konkrétan már csak arra leszek figyelmes amikor a parkettához ér a széle és megáll.

Összességében tehát kijelenthetjük, hogy nagyon drága, de nagyon jó pörgettyűket gyárt a német cég. Érdemes spórolni rájuk és biztosan más élmény, ha a saját pörgettyűtálcáján pörgetik őket. Tehát a tálcára is érdemes spórolni. Mindig mondom: Örök darabok!

Up!
Verified by MonsterInsights