Fauna Trade kis mamut és elefánt család

A Fauna Trade puzzle-ök is a több hónapja kinézett játékok csoportjába tartoznak. A madaras fáik egyszerűen zseniálisak, de mindig lebeszélem magam róluk, hogy az én kisfiam még kicsi hozzá, ahogy a tűzoltó autóhoz is. Aztán itt volt a csiszolós korszakom, mindenki a faunás natúr állatokat ajánlotta, mert jó méretűek, jó minőségűek, kézbe való darabok, tehát ha valaki akar egy kicsit dremelezni (Dremel kisgéppel csiszolni), tökéletes választások.

Az utolsó döfés azonban másfél hete volt, amikor megnéztem egy videót arról, hogy hogyan készülnek a játékaik. Az egyik videón az elefántcsaládot vágják ki egy deszkából, csiszolják, kezelik, festik, tehát nullától a késztermékig megmutatják a játékkészítés teljes folyamatát. És én ott beleszerettem az elefántcsaládba, a gyárba, az egész hangulatba.

A videóban az elefántok méretei is jól látszanak, szeretem, ahogy a dolgozók a kezükben forgatják a darabokat, és egészen elképesztőnek tartom, ahogy ahogyan a deszkából egy mozdulattal kivágják a puzzlet. A tervezéssel kapcsolatban hamarosan ti is mindent megtudtok, készül az interjú Utassy Tiborral.

Amikor átvettem a csomagot, elhatároztam, hogy csak a kis mamutot adom (nincs nagy, én hívom csak kicsinek, az elefántok miatt) oda a fiamnak, nem kell elkényeztetni alapon, meg egyébként is élvezze ki a játékait. Ezt gondoltam tegnapelőtt, tegnap már simán odaadtam neki a nagy elefántokat is, kíváncsi voltam én is.

A kis mamutról annyit, hogy a mérete 9,5 x 7,5 centis, megáll a lábán. Mindössze négy elemből áll, így a sok kacskaringó ellenére könnyen megtanítható a kirakása. Az elefántok mérete 24 cm x 17 centi, szép, ez egy viszonylag nagy kirakós játék.

Ami a legcukibb dolog, pedig az, ahogy a kis mamut elhívja játszani a kis elefántot. Konkrétan kikéri az anyukájától a játszótérre. 🙂 Onnantól pedig anya pihen… :). Nyálbarát festékkel kezelik a fát, minden uniós szabványnak tökéletesen megfelelnek az állatok.

Up!
Verified by MonsterInsights