Bauspiel színes háromszögek

Kedves olvasó, ez a negyedik bejegyzés a Bauspiel termékekről és feltehetően nem az utolsó. Lehetetlen nem belehabarodni a webshopokban elérhető kínálatra, amik egyébként elég limitáltak, feltehetően bővül majd a termékpaletta, így lesz még miről írni. Kriszta most a Bauspiel háromszögeit mutatja be.

A háromszögeket a tündérablakokkal együtt rendeltük. Elsőre nagyon megfogott ez a játék is, mert szeretjük a Grapat mandalákat, ráadásul ezek kövekkel vannak díszítve. Egy 100 darabos készletet feleztünk el, így 50 db jutott nekünk.

Meglepően picikék a háromszögek a többi Bauspiel építőhöz képest. A 2x16x2,5 cm-es keskeny  tálcán 2,5×2,5×2,7 cm-es háromszögeket találunk, 1-1 akril kővel a közepén. Az kő hasonlóan a színes út darabjaihoz csak a háromszög egyik oldalán van. A háromszögek és a kövek tízféle élénk színben pompáznak.

Jellegében a Grimms mandala építőjéhez tudnám hasonlítani, de szemben azzal, itt csak háromszög formák vannak. Nagy építményeket nem készíthetünk belőle, de kiegészítőként csodás kis palotákat varázsolhatunk a segítségükkel. Nagyobb gyerekek vagy felnőttek Mandalázhatnak is vele, sokféleképpen kirakhatjuk, akár a Grapatokat. Mandalázáshoz ajánlott a nagyobb csomag megvásárlása, díszítésnek egy kisebb kiszerelés is elégséges. 

Negyed csomag ára (25 db) 13500 forint, a teljes csomag webshoptól függően 44 500 és 46 900 forintba kerül.

Olvasd el a többi Bauspiel cikket is!

Bauspiel Tündérablak

Bauspiel Színes út

Bauspiel X építő

Up!
Verified by MonsterInsights