Mesekönyv ajánló: Hová tűnnek az Elveszett alvókák?

Tusai Betti könyves blogger érzékeny témára ajánl könyvet számunkra. A tentik, alvókák és rongyik hozzátartoznak a gyerekeinkhez, elválaszthatatlan társak minden bajban. Az eltűnésük tragédia, de mit tehetünk, hogy ez kevésbé fájjon? Ez a könyv talán hozhat egy kis megnyugvást.

Bármelyik gyermekkel megtörténhet – és az üzenőfalak tanúsága szerint meg is esik gyakran-, hogy a legféltettebb rongyija, plüsse eltűnik: avagy kirándulni indul, felszívódik, lelécel.

Felnőtt nehezen érezheti át azt a gyászt, ami ilyenkor sújtja a kicsinyeket, de a @betuteszta.budakeszi antológiájában 9 meseíró mégis megpróbálta a lehetetlent. A témájában egyedülálló kötet nagy segítséget nyújthat a történtek feldolgozásához, hiszen a szeretett figura mindig biztos helyre kerül, még ha nem is mindig lesz boldog újraegyesülés a történet vége. A mesék stílusa nagyon változó, nehezen tudom elképzelni, hogy mindenkinek mind tetsszen, viszont pont ezért találhatja meg mindenki a kedvencét benne. 4 éves kortól ajánlom olvasásra, de kisebbek és nagyobbak is találhatnak a történetek közt kedvükre valót.


Tusai Betti, az Aranytulipán könyves blog szerzője, és saját neve alatt megtaláljátok az Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights