Skubizd nagy pamut köteles tároló kosarak

Van három Skubizd tárolónk, mindegyik ugyan olyan típus: nagy pamut köteles tároló kosár. Éppen megosztottam, hogy perverz örömöt érzek azzal kapcsolatban, hogy több tízezer forintnyi játékot tárolok egyre viseletesebb papírdobozban, amikor rám írt Skubizd, hogy szívesen ajánlana egy fokkal polgáribb tárolási módot. Elég sokat beszélgettünk aznap este, szerencsére minden gyerek aludt. Enikő megkérdezte, hogy mit szeretnék, én elmondtam, hogy most kb mit művel a kisfiam – hurcol. Annyit mondott, hogy meg tudja oldani, aztán elköszöntünk.


Pár nappal később megjelent egy poszt a Skubizd Instagramján egy szürke tárolóról, és bár reméltem, hogy miénk, nem voltam biztos benne. Másoknak is készülhet nagy pamut köteles tároló kosár. Aztán egyszer csak megérkezett, szép dobozban, ahogy illik, szépen csomagolva a kosarunk. A miénk volt a képen lévő, és kézbe véve nem volt kérdés: beleszerettem és akarok még. Még aznap írtam Enikőnek, hogy kérek még kettőt. Egy zöldet és egy barnát.


Az ok egyszerű. Az anyaga puha de van tartása, mosható és a hengertestből egy pillanat alatt kiskosár varázsolható a két fülénél megfogva. A kosarak újrahasznosított pamut zsinórfonálból készülnek, amiket egy magyar házaspár gyárt, Splendid Yarn néven.

Rengeteg játékot elnyelnek, de könnyű visszapakolni, kiönteni, mást belerakni, szortírozni, a méretük ideális a háromévesemnek. Nagyon megpakolva is elbírja, de hosszabb utat nem bírna ki. 😀


Meg kell jegyeznem, (bár laikus vagyok a témában) hogy ezeket a kosarakat horgolni nem kis munka, nehezek, tömörek, minden bizonnyal kell hozzájuk muszkli. Igazi hazai kézimunka, amire büszke vagyok. Arra gondoltam, hogy hosszabb füllel számomra is tökéletes táska válhat belőle. Erről a gondolatról egyébként még nem tettem le.

A Skubizddal már készült interjú, amit olvashatsz: Öt kérdés interjú – Skubizd

Up!
Verified by MonsterInsights