Atelier des Peupliers giga rendelés érkezett – kicsomagolós videó

Az Atelier Des Peupliers (ADP) francia fajátékos manufaktúra február óta készíti elő a hatalmas megrendelést, melyben fákat, madarakat és egyéb figurákat rendeltek a magyar anyukák. A rendelés értéke 1400 euró volt postaköltséggel. Nagy szerencsénkre Kriszta szervezte az egész folyamatot, így végigmustrálhatjuk az összes játékot.

Amikor megismerkedsz a fajátékokkal, akaratlanul is találkozol az Atelier des Peupliers márkával. A legtöbben a madaraikat és a madaras fáját ismerik, de valójában sokkal több terméket találhatunk a palettájukban. 

Emlékszem, amikor először meglátogattam a weboldalukat, a felét se fedeztem fel. Vannak állatok, gyönyörű fák, betlehemi figurák, mesefigurák, törpék, manók, virágbabák és még sorolhatnám. Természetesen mi főként madarakat szerettük volna vásárolni, de nehéz volt megállni, hogy ne szerezzünk be egy-egy rejtett kincset, mint például a madaras fát, indiánokat, varázslót. Ugyanis ezek nincsenek fent a honlapon, csak a fajátékok világában igazán otthon mozgó anyukák tudnak róluk.

A készítőről ejtenék még pár szót. Ő Jean-Paul Roux , jócskán 70 felett járó művész. Méltán nevezhetjük művésznek, hiszen rendkívül egyedi és különleges az amit csinál. A művészi szabadságát kihasználva készíti figuráit, ugyanis nem találunk nála még két egyforma széncinegét sem.

Sajnos idén nyugdíjba vonult, de örökségét átadta egy fiatalabb párnak, így rendelni ezentúl valószínűleg tőlük lehet majd.

Köszönjük neki még egyszer a hetekig tartó fáradalmas munkáját!

Az ADP weboldalát itt találod.

Mogyoró és gesztenye babák

Kriszta kicsomagolós videója:

Up!
Verified by MonsterInsights