Holzatelier Lissner – videós kicsomagoló

Emlékeztek arra, hogy mennyire rákattantam a tapírokra? Kalandos úton, Kriszta segítségével végre meg is érkeztek, így nagy örömmel tudjuk bemutatni nektek ezt a remek kicsomagolós videót. Az állatok meseszépek, alig várom, hogy végre én is kézbe vegyem a tapírkákat!

Ahogy a videóban is említettem, minden a tapírral kezdődött. Zsanett megtalálta a német Lissner márkát én pedig elvállaltam, hogy megszervezem a közös rendelést. Nem volt egyszerű megszervezni a csomag hazaküldését, mert a gyártó egyáltalán nem szállít külföldre. Hosszas keresgélés és üzenetváltás után találtam egy távoli ismerőst, aki épp hazautazott Magyarországra. 

A készítőnél sok- sok állatot, növényt, virágot és egyéb fából készült dekorációt is találhatunk. Egészen különleges állatokat is készítenek, mint a híres tapírt, koalát, sast, varacskos disznót, méhecskét. Így a közös rendelésben részt vevők bőven válogathattak, de tapírt mindenki szeretett volna. Picit izgultam is, hogy legyen raktáron (több, mint 10 darab) tapír, mert a készítő nem tűnt túl rugalmasnak. Végül jutott mindenkinek, a csomagjainkat pedig pár nap alatt kiszállították a német címre. Már csak ki kellett várni a hazaérkezést. Szerencsére ide is épségben megérkezett a két doboznyi játék.

Öröm volt kicsomagolni őket, igazán szép munkák egytől egyig!

Holzatelier Lissner német márka, Peter Lisnner családi vállalkozása, és igazán unikális, nem lehet minden polcon Lissner figurákat találni. Annyit tudunk, hogy keményfából dolgozik, klasszikus asztalosműhelyben gyártja a dísztárgyakat és játékokat, amikkel gyakran vesz részt német vásárokon. Csakis gyerekbarát festéket használnak, a natúr színű az állatoknál pedig olajokat.

Up!
Verified by MonsterInsights