Imádnivalóan földjegyes a Grapat Wild szettje

Nem túlzás azt állítani, hogy az egyik legfelkapottabb téma most a Grapat Wild szettje, nem csak zseniális és egyedi, nagyon menő kampánnyal vezették be az újdonságokat. Mindannyiunk örömére Edina, akit leginkább Giling-galang Photography néven ismerünk részese a kampánynak és szívesen mesél a Wildról.

Hogy hogyan érkezett hozzánk a Grapat egyik legújabb szettje egy borongós januári napon? Mocz Horváth Edina írása.


Egy 6 hetes babával az élet egyrészt csodás, másrészt januárban, covid idején bezárva elég monoton és fárasztó tud lenni. A munkámat hetek óta félretettem így nem nagyon ért kreatív inger, és ekkor egyszercsak egy csodás fénysugárként keresett meg a Grapat, igen a GRAPAT!, engem, hogy lenne-e kedvem együttműködni velük. Sokáig el se mertem hinni az egészet, hogy érkezik majd egy csomag tőlük és részt vehetünk a 2022-es új kollekció bevezető kampányában. :)Annyira lekötöttek a két kisfiam melletti tennivalók, hogy igazából bele se tudtam napokig gondolni az egészbe, sodródtam a tennivalók viharában.

Aztán eljött a nap és megérkezett a Grapat által küldött csomag! 🙂 Nem volt egyszerű megbeszélni a 4 éves fiammal, hogy még egy kicsit várni kell, nem bonthatjuk ki azonnal, de végül sikerült, elfogadta, hogy ez egy különleges kaland lesz kettőnknek az erdőben. Az sokat segített, hogy a Grapat szép nagy doboza már önmagában is egy játék volt neki, leginkább kutyaház, de utazni is ebben szokott más kontinensekre. 🙂 A doboz egyébként eleve ezzel a felirattal érkezett: „Hello! I am your new box or perhaps your new toy? – Reuse me.”

A következő napokban sokat tervezgettük, hogy hol fogjuk majd kinyitni a dobozt, milyen izgalmas, hogy ő az első gyerekek között van, akik láthatják az új játékokat. 🙂


Végül elérkezett a kibontás napja és a manók is segítettek nekünk, eldugták a dobozt a kinézett erdei házikóban. 🙂
Aki ismeri a Grapatot, van már valamilyen játéka tőlük tudhatja, hogy mennyire figyelnek a csomagolásra, minden apró részletre. Ez a csomag különösen szépen és igényesen volt összerakva. A nagyobb dobozon belül illatos bogyókat, terméseket, száraz virágokat, festett botokat találtunk, ezek között voltak elrejtve a katalógus, fotók, és egy kisebb dobozban maga a Wild szett. Minden a legszebb matt papírra van nyomtatva csodás grafikával. 🙂

A Wild szett 12 darab kis teremtményt tartalmaz. Egészen különleges formák, nagyon szerethetőek, a színeik is csodásan finomak. Zseniális, ahogy ki van találva, hogy mindegyik kis teremtménynek különleges varázsereje van. Ezek az üzenetek alattuk vannak a dobozban kis papírokon, és a félelmeket hivatottak gyógyítani, apró, vicces, mesés dolgokat tartalmaznak. Nálunk nagyon nagy sikere lett. A kisfiam a kedvencével is aludt, hurcolja mindenhova, és beszállnak még a golyópályás játékba is. 🙂

Remélem, hogy lesz alkalmam majd a többi szettet is megfogdosni, játszani velük. Azt gondolom, hogy az idei kollekció különösen kreatív, és varázslatos. A Wonders szettben is csodás formák vannak, a kisebb 3-as szetteknek nagyon tetszik a szabad, bohém festése. A Petals platforms is izgatja a fantáziámat, hogy mi mindent lehetne alkotni vele, és a Dark babies is nagyon cukik.

A Grapatnak van egy különleges kulcsa a gyerekek világához, a szabad, kreatív, természettel összekapcsolódó játék mesterei, igyekszem minden nap tanulni tőlük. 

Köszönjük a képeket Giling-galang Photography!

És néhány kép a Grapat hivatalos galériájából:

Érdekelnek a Grapatok? Irány a Grapat gyűjtő oldal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights