Masszív és hatalmas a Drewart terepjárója

Amikor megláttam ezt az autót egy fotón, éppen szervizelték. Rögtön írtam Juditnak, hogy meséljen róla, mert annyira fantasztikus. Igazi klasszikus jármű, hatalmas, masszív, imádnivaló.

A fajátékok kategóriájában a lengyel Drewart márka egészen különleges számomra: jó minőségű, masszív, csodás felületű és méretéhez képest meglepően jó árú termékeket készítenek. Idén húsvétra a kisfiam megkapta az off road car nevű terepjárójukat és a szerelem azóta is tart. Megmutatom, miért!

A Drewart terepjáró hatalmas. Bár a méretei szerepelnek az oldalon, én mégis kisebbet vártam, így először azt hittem, nem is az én csomagom került hozzám.

Az Off-road car 40 cm magas, 63 cm hosszú és 36,5 cm széles. Mivel fából van, a súlya sem kevés: 8.2 kg – kellően masszív, de azért ha kell, még könnyen el tudod tenni az útból. Viszont tervezni kell azzal, hol fogjátok tudni tárolni, amikor épp nem játszanak vele – nálunk általában a babakonyha mellett parkol.

Méretei ellenére meglepően könnyű navigálni ezt a terepjárót, nem csak könnyen gurul, de elöl, középen egy extra bolygókerék is segíti a jó úttartást és a sima kanyarodást. Minden részlete úgy van kialakítva, hogy jól meg lehessen fogni, az ablakoknál a peremek finoman gömbölyítettek, a napfénytetőnél fogva pedig fel is lehet emelni a járgányt.

Bár a gyerekek szívesen ráülnének, mivel a teherbírásáról nem találtam részletesebb infókat, így nálunk a húsvéti nyuszi külön kérte, hogy ne üljenek rá – de szerintem kisebb gyerekeket el is bír.

Az első ülések tágasak, kb. 20-25 cm-es babák tudnak beleülni, oldalról könnyedén megközelítve, hátulra pedig vagy a csomagok, vagy további, apróbb utasok kerülhetnek.

Felnyitható motorháztető

A kisfiam kedvence a felnyitható motorháztető – ez két okból is fontos részlet az autón. Egyrészt csomagtartóként funkcionál, de ami még ennél is jobb: saját motort tudsz építeni bele! A Grimm’s fakockák, némi madzag és egy kis fantázia a legösszetettebb elektronikát is helyettesíti, és a megépítésnél már csak a végtelenül hosszú szerelések lesznek izgalmasabbak. (Nem tudom, nálatok mi a helyzet, de nálunk a játékautók igen gyakran járnak szervízbe 🙂 )

Az elmúlt hónapokban minden nap játékba került, a használat pedig a gyakori ütközések ellenére is alig látszik rajta. Ahogy minden Drewart játékot, érdemes ezt is néha újra olajozni valamilyen fajátékok ápolására alkalmas olajjal – ez a pici szeretgetést leszámítva igazi örök darab lesz!

Az ajánlót Szentkirályi- Varga Judit írta, megtaláljátok őt az Instagramon.

Érdekelnek a fából készült járművek? Irány a Fajáték ajánló jármű rovata!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights