Fakaszni fémvázon – Candy Lab Donut Van

Nem kell magyaráznom, hogy egy három és fél éves kisfiú mit szeret a legjobban a szülein kívül. Nyilván mindent aminek kereke van. Régóta szemezek az amerikai Candy Lab autóival, mert látszik rajtuk, hogy minőségi játékok, és nem mellesleg rendkívül szépek és egyediek.

Eddig egyedül az áruk tartott vissza, ezt az autót ma (2021) 6990 forintért árulják, és még ehhez jön a postaköltség, lássuk be hogy egy tenyérnyi autóért ennyi pénzt kifizetni több, mint luxus. Megjegyzem, hogy ez legkisebb autótípusuk, és egyben a legolcsóbb is, egy verseny vagy vontató ára már 12 990 ezer forint.

Beszerzés

Szerencsém volt, mert belecsöppentem egy holland kisrendelésbe, ami kb. olyan mint egy villámrandi, valaki meghirdeti hogy rendel, 500 eurónál ingyenes a szállítás, két órán belül, akik akar csatlakozik, fizet és várja a csomagját, ami néhány napon belül megérkezik.

Ebben a holland webshopban 35 százalékkal olcsóbban kínálták a fánkos autót, csak ez az egy típus volt, postaköltség nincs, nyilván megrendeltem. Hozzáteszem, hogy a játékokat ingyenes díszcsomagolásban küldik, ami igazán nagyon-nagyon kulturált megoldás. (Még azt is kiválaszthatod, hogy fiús, lányos, vagy natúr legyen.)

Pár hazai webshop is árulja ezt a márkát, ők azt állítják, hogy az autók kerekei gumiból vannak. Itt szeretnék helyesbíteni, ennek a típusnak biztosan nem. Lehet, hogy az én Candy Labem más, mint az övék, de ennek műanyag a kereke, és az állításokkal ellentétben nem gurul jól, mert a kicsi kerékhez tömör bükkfa test társul. Egyszerűen nem viszi a lába. Sokkal kisebb, mint amire számítottam (8,4 x 4 x 6,6 centi) de őszintén szólva teljesen rabul ejtett. Imádom a menő fém alvázát, és ezt a minimalista stílust. Tényleg nagyon nagyon szép, és jó fogású.

Nagyon kecsegtetőek a nagyobb példányok is, ezeknek már biztosan gumi a kerekük, és hatalmasak. A kenyérszállító autó ( 21,59 cm x 10,4 cm  x 11,1 cm) már igen kellemes paraméterekkel rendelkezik bár az ára húzós, 17 990 forint. Van egy kifejezetten kedves kis apróság, amit a doboz hátoldalán vettem észre.

A következő szöveg

This car is cute, but not edibe! It’s made of real wood and cast aluminimum.

Ez a kis cuki fánkszállító gyereknapon lesz átadva, utána updatelem a posztot, és ha bejön a kisfiúnak, biztosan beszerzek még pár példányt.

Az autóról készült videós bemutató is:

Érdekelnek a természetes anyagú járművek? Itt találsz pár figyelemre méltót: Fajáték ajánló: jármű ajánló

Up!
Verified by MonsterInsights