Bumbu Toys képnézegető

Annyira szerencsés vagyok, amiért megoszthatok veletek néhány képet egy hatalmas közös rendelésről! Hatalmas minden tekintetben, nem csak órási csomagokról van szó, de a vásárolt termékek értéke is jelentős, meghaladta az 1,2 millió forintot.

November óta vártunk rá, van aki naivan (én) eljátszadozott egy karácsonyi megérkezés gondolatával, mások, tapasztaltabbak húsvétra rendelték. Végül senkinek nem jött be a számítása, igazából még most sem érkezett meg mindenkinek, de úgy látom, hogy ez annyira senkit sem aggaszt. (A közös rendelések előnyeiről már sokszor írtam, itt konkrétan 30 százalékos kedvezményt kaptunk!) Ez a hatalmas adag játék a szervezőnél várja, hogy postázásra kerüljön.

Külön kitérnék arra, hogy 46 ember megrendelését koordinálni, leadni, az utalásokat begyűjteni, a termékeket ellenőrizni, a törötteket selejtezni, majd minden egyes csomagot elpostázni hatalmas feladat. A legnagyobb tisztelet a szervezőnek, aki fenomenálisan irányította az egész folyamatot. Megpróbálom megfűzni, hogy írjon rendelésről, mert szerintem ez egy érdekes téma. És persze nagyon jó lenne egy interjú a Bumbu Toysszal is, meglátjuk mire megyünk velük.

Amíg nem tudok beszámolni a saját csomagomról, addig megosztom veletek a kicsomagoláson készült képeket, szerencsére Viki (a szervező) gyakorlott fajátkosként, mérőszalaggal fotózott. 🙂

Up!
Verified by MonsterInsights