Zoknifogócska Szofival

Már négyéveseknek is remek szórakozást nyújthat Lencse Márté magyar játéktervező kicsiknek szánt legújabb játéka, a Harcos Bálint Szofi mesesorozata által ihletett Zoknifogócska Szofival társasjáték. 

A játék története röviden

Anya szeretné, ha Szofi felvenné a zokniját, Szofi viszont nem szeretne zoknit húzni, ezért elfut anya elől, akinek el kell kapnia, hogy feladja rá a zokniját. 

A Zoknifogócskában több érdekesség is van, az egyik, hogy „Szofinak” el kell fújnia a kártyákat, amiket anya rakott ki elé, a másik, hogy anyának emlékeznie kell arra, hogy milyen kártyákat rakott ki Szofi elé. Nagyon szimpatikus, hogy ebben a játékban külön szerepe van a gyerekeknek és külön a szülőknek (a szerepek felcserélhetőek), így mindenki hasonlóan jól szórakozhat. A tervezési folyamatról Lencse Máté oldalán olvashattok érdekes infókat, ahol maga készítő így ajánlja a játékot:

Ovis korosztálynak készül, bár kicsit nagyobbaknak is izgalmas lesz. Külön figyelünk a szülőkre is, ami itt azért kapott nagyobb hangsúlyt, mert a játék asszimetrikus. Rövid, pörgős, szándékaink szerint izgalmas és kifejezetten versengős lesz.


Nézzetek meg a játékbemutatót a képre kattintva a Mit játsszunk? vlogján! Ez alapján igazán huncutkodós játéknak tűnik. 😀


Kövesd a Mit játsszunk? Instagram, Facebook oldalát, és böngészgesd a weboldalukat is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights