Bemutatkozik a Wooden Tale új Ombre szivárványa

Gyönyörködteti a szemet a Wooden Tale új Ombre szivárványa. Stella a Wooden Tale tulajdonosa és alkotója szívesen mesélt róla.

Gyönyörűek a szivárványaitok, a színeik miatt eddig sem érkezhetett panasz hozzátok, hogy jött a gondolat hogy tesztek bele még egy csavart?

Tavaly elindítottunk egy olyan kezdeményezést, minek keretein belül más készítőket kértünk fel arra, hogy szivárványainkat a saját ötleteik alapján megfessék. Ezeket a darabok később jótékonysági eseményeken leltek gazdára. Ekkoriban kezdett el foglalkoztatni az Ombre Szivárványok gondolata, én a színek szerelmese vagyok, ezt szerettem volna formába önteni.

A napokban egy kedves alkotótársammal ismét szóba kerültek ezek az egyedi darabok és eszembe juttatta korábbi ötletemet. Épp előttem volt 12 szín kikeverve, a polcon állt két gazdátlan kis 6 elemes szivárvány, nekifogtam. A végeredményt már ismeritek.

Bevallom remélni sem mertem, hogy ilyen csoda születik belőlük és utólag jöttem csak rá, hogy sikerült teljesen újat és egyedit alkotni a piacon.

Mennyivel több idő megfesteni az ombre színeket? Milyen színekkel kísérletezel még?


Minden szivárványunkat kézzel festem, így alapból több időt vesz igénybe mint a festékszórós módszer, de az ombre hatás eléréséhez külön odafigyelésre van szükség. A kisebb elemeken 2-3, a nagyobb elemeken már 4-5 színátmenet figyelhető meg és egy ilyen gyorsan száradó festék mellett, mint amit mi használunk ez komoly precizitást igényel. Egyszínű szivárványok esetében egy délelőtt alatt 8 szivárványt tudok megfesteni, Ombre esetében ez két darab.

Milyen színekkel kísérletezel még?

Jelenleg két verzió készült, Naplemente és Pirkadat néven. Szeretnék kicsit letisztultabb darabokat is, például kék- türkiz- zöld árnyalatokkal.

Mik a nyári terveitek, látjátok-e már, hogy nyáron hol találkozhatunk veletek?

Idén nagy változásokat vezettünk be, már rendelésre készülnek szivárványaink, kétféle kiegészítővel félkör és téglalap szettekkel is lehet kérni őket, természetesen a szivárványhoz illő színvilágban. Állatainkra is megnyitottuk a rendelési lehetőséget, erre a márka indulása óta nem volt példa, így az idei nyarat és az év második felét is még az online jelenlétünknek szenteljük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights