Találkozz a kedvenc készítőddel!

A Természetes játékok csoport a fajátékok iránt rajongó anyukák mekkája, egyre több kisgyermek játszik természetes alapanyagú játékkal az országban talán emiatt a csoport miatt, és egyre több készítő kap ihletet és vásárlóbázist ennek a csoportnak köszönhetően. Többek között a fajátékos szerzőket is ebből a csoportból ismerem, és ennek a csoportnak köszönhetem azt is, hogy olyan alkotókkal beszélhetek, akiket a kezdetektől fogva imádok. A csoport alapítója, Oravecz-Horváth Lejla válaszolt négy kérdésemre az eseménnyel kapcsolatban.

Miért tartjátok fontosnak, hogy a készítők és a vásárlók találkozzanak egymással? 

Ezek a játékok kevés helyen kaphatóak fizikális boltokban, szeretjük látni ettől függetlenül, hogy milyen is élőben. Emelett online nem olyan mértékben jön át, milyen extra értéket képvisel a készítő szíve lelke, személyisége. Itt vásárlók és készítők, forgalmazók élőszóban tudnak kommunikálni, tapasztalatot cserélni. 

Mekkora szervezési igényű az esemény? 

Amíg ilyen kis méretű, egyelőre nonprofit is, csak hobbi. Amennyire a szabad időnk engedi, 4-6 héttel előtte szoktuk szervezni. Tervezzük azonban, ha megtalálnánk a tökéletes helyszínt, hogy nagyobb anyagi befektetés mellett egy nagyobb volumenű rendezvény lehessen  a jövőben.  

Miért a Grund?

A GRUND amellett, hogy kiemelkedően jó helyen van, támogató hozzáállásával ideális közösségi tér. Ikonikus hely a városban, a környék utcáin a Pál utcai fiúk megelevenedő szellemével belopta magát a családok szívébe is, nagyon izgalmas játszótere is van. Nekem személy szerint nagyon illik a híres üveggolyós jelenet a Játék Utca jellegéhez. A környékre nem csak a GRUND miatt érdemes eljönni, nem csak a vásár a lényeg, előtte utána is össze lehet kötni egy Füvészkerti vagy múzeumi látogatással. De akár egy séta, étterem vagy kávézó látogatás is adott kis gyermek láb mértékkel nézve. 

Hány kiállítóra számítotok?

Mindig aznap reggel derül ki, ki is ért oda végül, de minimum 15 kiállító mindig jön és most maximum 22 férőhely van. 

A Játék Utca Facebook oldalán minden infót megtalálsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

up!