PlanToys piros kaleidoszkóp gomba

Posztfrissítés!
Most megmutattam a fiamnak a gombát (három éves múlt), de egyelőre azt hiszem nem érti. Instrukcióim: az egyik szemet becsukjuk, nem nem a lencsét fogjuk, hanem a gomba szárát, nem nem azt a szemed. Próbáld meg forgatni, nem nem úgy mint egy csörgőt, na még egyszer.. nézd a repülőt aztaaa, és az autó mennyi lámpája van! Dőlj előre, hátra is! Még mindig nem az a szemed, nyisd ki kicsim, azt, nem azt, nem! Baba nyisd ki!Nem nem a lencsét fogjuk.. Na jó, menjünk ebédelni. Majd ráérez, de most visszateszem a dugihelyre.

Varázsgomba

Már az elején leszögezem, hogy ha csak fél perced van arra, hogy informálódj egy fajátékról, akkor ez a te posztod. Nézzük: kis aranyos, elfér a gyerek kezében, van benne egy műanyag optika (akril lencse!), amitől pörög-forog a világ. Ez a Plan Toys piros kaleidoszkóp gombája, mindössze hat euróért, (2000 forint +pk ha mást nem rendelsz). Azért kell mindig leírni, hogy ez a piros mert három színben árulják( sárga, zöld, piros) és mindegyiknek más mintájú az akril lencséje. Az eurós árat pedig azért teszem közzé, mert amikor kerestem, egyik hazai forgalmazónál sem volt készleten, így a miénk Szlovéniából jött mindenféle érdekesebb (krumplipucoló) dologgal együtt. Azóta találtam hazai forgalmazót is.

Na jó, az érdekesebb jelző hatásvadász volt, igazából tényleg tetszetős darab, de a kisfiú még nem kapja meg, tesztelve még csak általam volt. Arról tehát nem tudok beszámolni, hogy három és fél éves fejjel mit tud vele kezdeni., de alig várom, hogy kiderüljön. A pörgettyűket szereti, azt gondolom, értékelni fogja édesanyja ezirányú (lásd már a világot spirálosan édesfiam) törekvését is. Remélem, hogy érdekelni fogja és le sem teszi majd. Mindenképpen bővítem a posztot, ha van érdekes fejlemény.:)

Amit Plan Toys gombáról tudni lehet, hogy gumifából, akril lencsével készült, a 18+ hónaposaknak megfelelően biztonságos. Ahogy egyik fát sem, ezt se merítsük víz alá. Mondjuk ezt éppenséggel kipróbálnám vízbenézéshez.

Figyelem! Az akril lencse tulajdonképpen egy átlátszó műanyag lencse. De most látom, hogy a lencséről vitát lehetne nyitni, mert van olyan webshop, ahol azt állítják hogy üvegből van.

Up!
Verified by MonsterInsights