Pagalou Toys – Matematikai kompetencia fejlesztés 1.rész

Ahogy nőnek a gyerekek, a szülők számára egyre fontosabb lesz, hogy a csemeték mindenféle fejlesztést megkapjanak. (Akár szükségük van rá, akár nem). Persze mindezt úgy szeretnénk elérni, hogy ők ne ismerjék ezt a szándékot, csak élvezzék a játékot és kész. Bármit is szeretnénk, úgyis a gyerek dönt, ha szeret elmélázni, szortírozni és válogatni, akkor ez egy nagyon szép játék lehet a számára. Judit videós bemutatója következik.

Rengeteg lehetőséget találhatunk a természetben is arra, hogy óvodás korú gyermekünk matematikai képességeit fejlesszük. A kisgyermekek nem tudnak még fejben számolni, elméletben működni, emiatt fontos, hogy személtessünk (az élet többi területén is). Használhatunk terméseket, kavicsokat, kagylókat, gombokat, bármit, ami rendelkezésünkre áll.

Azonban ha kifejezetten oktató játékokat keresünk, akkor is bőven van lehetőségünk kedvünkre válogatni. Én most a Pagalou Toys matematikai szortírozóját mutatom meg nektek. A cégről annyit, hogy egy magyar-francia páros alkotja és minden játékukat tömör bükkfából készítik. Több infót a cégről a forgalmazó, az Anyaparadicsom oldalán találsz.

Nézzük mit mond Judit a játékról:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights