Ősemberszett a Fakalandtól

Az egész mamutmánia akkor kezdődött, mikor a gyerek nagynénje megmutatta neki az Iszkiri zenekar Jön a mamut! című számát. Abszolút kedvenc lett, napi huszonötször kellett meghallgatni. Mint kezdő fajáték mániás el is határoztam, hogy beszerzem a gyereknek a megfelelőt. Az első kiszemelt a Skazki ősember szettje volt, viszont már pont lezárult a közös rendelés, amikor jött a „mánia”, és nem volt kedvem mai áron postaköltséggel 30-40 ezer forint körüli összegért külön megvenni. Keresnem kellett alternatívát, mert éppen a Holztiger mamut sem volt kapható.

Ekkor jött szembe a Fakaland bemutatkozása, amiben vállalta egyedi megrendelések készítését. Azonnal megkerestem. Akkoriban kezdte felvenni a fajátékos megrendeléseket (2020 augusztusa), még nem volt annyira ismert, így nagyon hamar, két héten belül nálam is volt a csomag és még kedvezményt is kaptam! Ez mára lehetetlennek tűnik, annyi megrendelése van. 🙂

Az egész beszélgetés nagyon gyorsan lezajlott, ő mindent kitalált én mindent elfogadtam és nem volt semmi, ami egy kicsit is hátráltatta a munkafolyamatot. Képek a tervezéstől a megvalósításig:

Azért szeretem a hazai készítőket, mert lehet velük beszélni, egyeztetni, körülírni valamit és együtt kitalálni (vagy csak a készítő) hogyan lesz abból valami.

Ezt a Fakalanddal tapasztaltam meg. Igazából nem tudtam, hogy mit akarok, így amikor elküldte a kezdeti terveket minden alkalommal elcsodálkoztam azon, hogy mennyire szép lesz. Menet közben döntöttem el, hogy én inkább meg sem próbálom lefesteni,(eredetileg én akartam kikeverni a színeket) de Niki nagyon segítőkész volt és nagyon kreatívan oldotta meg nekem ezt is. Máig büszke vagyok, hogy az én kisfiamnak ilyen csodás játéka van. Külön öröm, hogy a mamut mánia még mindig tart (3-4 éveseknél ez hamar változik).

A tüzet persze mindenhez fel lehet használni, a barlangból szuper alagút lesz, Samuék pedig, hát ők élvezik a bármiből épült „épületek” adta kényelmet.

Up!
Verified by MonsterInsights