Mesekönyv: Magnus Weightman – Hol Laksz Huba?

Vadászom azokra a könyvekre, amiket igazán öröm olvasni, lapozni az öt éves fiammal. Van pár könyves Isnta blogger akit követek, és tudjátok, hogy vannak páran, akik tartalmait átveszem megosztásra. Tusai Betti, egyik állandó „szerzőnk”, Hol laksz Huba című könyvajánlóját osztom most meg.

A Móra Könyvkiadó izgalmas újdonsága volt ősszel ez a kevés verses szöveggel kiegészített, világjáró böngésző, amit örömmel lapozunk fel mi is, mióta a polcunkra került. Huba egy kalandvágyó kis hód, aki túl messzire kerül az otthonától. Szerencsére Akita kutya segítségére siet egy hőlégballonnal, azonban fogalma sincs, hogy merre induljanak. Így hát bejárják a világot, megfigyelik sok-sok állat élőhelyét mielőtt Huba hazatalál.

A szöveg nem erőssége a kötetnek, de nincs benne semmilyen kirívó rím. A rajzok nagyon tartalmasak, sok böngésznivalót tartogatnak, humoros részletekkel szórakoztatnak. Ez az a műfaj, amiből sosincs elég, órákat el lehet a képekkel tölteni, sőt felcsapva nagyszerű helyszínné válnak egy-egy szerepjátékhoz. Ti szoktatok böngészni?

További könyvajánlóért kövesd Tusai Bettit az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights