Mikulás csomag a Lidl-ből

Amikor a Lidl és az Aldi bejelenti, hogy hamarosan fajáték dömping várható a kínálatukban, mindig megdobban a szívem. Kell onnan valami, olyan jópofák, teljesen megfizethető áron. Olvassátok el, hogy mit gondol Kriszta a Lidl mikulás csomagban található fajátékokról.

Tavaly, mikor mindenki megmutatta, hogy mit válogattak össze a csemetéknek karácsonyra, találkoztam a hintóval. Mint kiderült a Lidl-ből származik, és tulajdonképpen egy mikuláscsomagról van szó. Idén újra felröppent a hír, miszerint megérkeztek az üzletbe , így én is elmentem gyorsan venni egyet-egyet a gyerekeknek. Október elején egészen furcsa érzés már a mikulásra készülni, de tudtam, hogy hamar elfogynak majd.

A hozzánk legközelebbi boltban háromfélét találtam: darus tűzoltóautót, betonkeverő autót és a hintót. Érdekes, hogy igazi lányos verzió csak egyféle készült. A játékok abszolút megérik az árukat (2000 forint), sőt én nagyon olcsónak találom, mivel nem kevés édesség is van benne.

Minőségük is rendben van, a hintónak a festése picit lehetne pontosabb, de nem zavaró. A Kontár Veronika lovaink tökéletesen illenek hozzá, igazi csajos palotához elengedhetetlen kellék, amibe a királylány is beleülhet.

A betonkeverő autónak, forog a tartálya, és hasonlóan a hintóhoz, ebbe is bele tudunk ültetni egy sofőrt. Aki még talál a boltban mindenképp szerezzen be egyet, hiszen legközelebb csak jövőre kaphat! 

Segítségül hívtuk az Aldi-Lidl Facebook csoportot, ahol kaptunk pár tippet, hogy hol találhatunk még pár darabot!

– Erdőkerülő utca xv.ker
– Vác deákvári Lidl-ben
– Pénteken volt még az Újpest Városkapu Lidl-ben mindkettő
– Balatonlellén sok volt mindkettőből
– Dunakeszin is volt még a rózsaszínből
– Budaörsön is volt még a pénztárnál

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights