Jajeczko képnézegető

Szerencsés vagyok, mert vendégszerzőnk és házi Bauspiel élményszakértőnk, Kriszta szervezte végül a többiek Jajeczko rendelésének elosztását, és kértem, hogy mutassa meg miket vásároltak. A víziló egyszerűen nagyszerű! Azt kicsit sajnálom, hogy senki nem kért dinoszauruszt, a Jajeczko Stegosaurusa egyszerűen meseszép.

A lengyel Jajeczko játékokat egy kint élő anyuka, Zsuzsa rendeli, majd hozza vagy küldi haza Magyarországra. Ezt mind szívességből teszi, ezúton is köszönjük neki a lehetőséget. Amikor először megláttam egy Jajeczko állatot, megfogott benne valami. Nem tucat termék, itthon kevesek által ismert márka. Hasonlóan a hazai faálltokhoz, van benne egyediség és hiánypótló.

Főként a natúr vonal jellemző rájuk, minimális festéssel. A festést nem a tökéletesség jellemzi, de én pont ezt szeretem benne a Holztigerrel szemben. Az állatok mérete az Ostheimerhez hasonló, nem óriásiak, mint egy Holztiger, de nem is picik, mint a Brindours. Megtalálható náluk az alpaka, dinoszaurusz, vakond, hiúz, flamingó, tukán, huszky és még sok más. Személyes kedvenceim a szafari állatok és biztosan a dinókkal is bővülni fog a készletünk. – írta a kiegészítést Kriszta.

A Jajeczkonak mér küldtem kérdéseket, remélem, hogy válaszolnak és megtudjuk végre, hogy miért a tojást (lengyelül: Jajeczko) választották nevükül.

Up!
Verified by MonsterInsights