Fajátékos húsvéti bazár – mutatjuk a hazai kínálatot!

Ezennel megnyitjuk húsvéti fajátékos bazárunkat! A cél, hogy aki szeretné magyar fafigurával, játékkal meglepni a gyerkőcöket húsvétkor, tudja, hogy merre induljon beszerzésre. Biztosan megérkeznek húsvétra azok a vásárfiák, amiket a PiciPiacon (április 10.) és a NatúrTetőn (április 9.) árulnak készítőik, és lesz pár webshop töltés is! Érdemes végigböngészni a bejegyzést, van kínálat, csak jó helyen kell keresni!

DADU

Jobbkor nem is jöhetett volna a hír, hogy elkészült a DADU webshopja!
A készítő üzenete: „Pár napja is még külön linkeket szedegettünk volna össze, hogy megmutassuk, mivel készült a Dadu húsvétra, de végre kész a webshopunk, ahol reméljük mindenki könnyen megtalálja, ami még hiányzik a nyuszifészekből! :)” Néhány húsvéti DADU kedvcsinálónak:

Juharka

A készítő üzenete: „Nálunk épp múlt héten ment ki a húsvéti töltés, minden nyuszinak lett gazdája, de talán még lesz néhány darab tojás a webshopban húsvét előtt!”

MMWoodworks

A készítő üzenete: „Az MM Woodworks szettek készletről elérhetőek a webáruházban húsvéti kincskeresésre tökéletes kerti megbúvók: a Színes Rovarbanda, a Csúszó-mászók szett, és a Kuflik © csapat! Limitált számban szintén készletről megvásárolható az idei tavaszunk legkeresettebb szettje, a Jézus Feltámadása Húsvéti várakozásra hangolódva sok hívő családnál és óvodánál került az évszakasztalra.”

Nola Woods

A készítő üzenete: „Április 8.-án, pénteken lesz nálunk újra elérhető néhány darab égerfából készült barlangjukban ölelkező nyuszicsalád. A szett két barlang elemből valamint mama, papa és baba tapsifülesből áll. A Facebook oldalunkon megtalálható Nola csoportban lehet majd lecsapni rájuk!”

Laboratorio Di Kontár Veronika

A készítő üzenete: „A laboratorio di Kontár Veronika keretein belül magam is a varázslatot kutattam a hétköznapok rohanásában. Minden kis csomónak és látványos mintázatnak úgy örültem, mint egy gyermek. Ezeket a különleges darabokat pedig külön boldogság friss, tavaszias színekbe öltöztetni. Ilyen egyedi darabok a mappákban elérhetőek és a ti elképzeléseitek alapján végzem a ’színezésüket’. Az idei tavaszi színek lágyak, bájosak. Idén pedig már egy másik különleges színsor is része az egész évben bármikor elérhető lehetőségeknek. A pasztell és élénk szivárványos mellett itt a ’mályvacukor’ elnevezésű válogatás is.”

A jobb idő eljövetelével a Monyók is feléledtek és még különlegesebb árnyalatokba öltöztek, mint eddig. Hamarosan bemutatkoznak az oldalon is, hogy új otthonra találhassanak. Természetesen a tavaszi és húsvéti időszak elengedhetetlen szereplői a nyulak. Nemrégiben két új formával gazdagodott a készlet, így immár négyféle bájos, könnyed vonalvezetésű nyúl közül választhattok. Írjatok a Facebookon és mutatom a készleten lévő példányokat! Bátran szemezgethettek közülük! Szívből kívánok Nektek kellemes húsvétot, pihenést, sok sétát, hogy élvezhessétek a tavaszt.

Fózi-Folt Kézműhely

Húsvét előtti személyes találkozási és vásárlási lehetőség!

A készítő üzenete: „Több figurával is készülök a NatúrTető vásárra, a gazdátlan darabokat másnap töltöm fel a webshopba. Gyertek el és találkozzunk személyesen Április 9-én, a Natúrtetőn, a Természettudományi Múzeumban!”

helArt

A készítő üzenete: „A helART-nál április 10-ig rendelhetőek a nyuszicsaládok és szintén eddig az időpontig lehet válogatni a Montessori eszközökből és az építő játékokból is. Nagyon fontos, hogy aki szeretné húsvétig megkapni a rendelt terméket az mindenképpen írja ezt be rendelésnél a megjegyzésbe. A lehetőség a készlet erejéig áll fenn. „

Cicckafark

Húsvét előtti személyes találkozási és vásárlási lehetőség!

Készítő üzenete: „Cicckafark figurák elérhetők a Lolidor.hu-n húsvéti témában, de személyesen is tudunk találkozni április 9-én, a Természettudományi Múzeumban, a NatúrTető kézműves vásárban! Az ott megmaradt figurák április 10-én kerülnek fel a Cicckafark Facebook oldalára. A NatúrTetőn debütál majd az új leveles kirakóm is, de lesz sok nyuszi, madár, meg ami csak belefér! :)”

Wooden Tale

Húsvét előtti személyes vásárlási lehetőség!

A készítő üzenete: „A Wooden Tale nyuszik és szivárványok elérhetőek lesznek a PiciPiacon! Keressétek őket a Pelenkaland asztalánál!”

Dorothy Craft

A készítő üzenete: „Április 4-én töltöm a Dorothy Craft webshopot este 9-kor. Lesznek csigák, katicák, énekesmadarak, nyuszik, kiskertek (répa, saláta…), pici hímestojások, kuckók, bárányok, és baromfi szettek is (tyúkok, fészek, csibe, tojás, kakas). A készlet erejéig tart majd az online-vásár. :)”

Diófa Műhely

A készítő üzenete: „Egy kis adagnyi nyuszival és néhány azonnal vihető házikóval készülünk várhatóan jövő hétvégére, hogy még Húsvét előtt tudjuk postázni őket. Húsvét után pedig hozzuk a régebben megígért tündéreket, sárkányokat, sellőket és még más izgalmas dolgokat is. 😉”

Fakaland

A Fakaland webshopjában elérhető néhány állat, növény, gomba és sárkány is!

Pintér Woods

Pintér Gábor a Pintér Woods kézműves fajátékok,hangszerek. csoportban várja a megkereséseket, az árakat ide kattintva érhetitek el.

A Fajáték ajánló üzenete: Ha beszerzéssel kapcsolatos kérdésed van, keresd a készítőket, vagy írj üzenetet a Facebook oldalunkon és megpróbálunk segíteni!
Vegyetek magyar fajátékot, mert csodálatosak és menjetek el szavazni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights