Horgászjáték teafából

Szerintem ez legjobb horgászós játék, ami elérhető a piacon. Tény, hogy egy kisgyereknek nehéz pont a halak szájához lógatni a mágnest, de legalább van sportértéke.. és a kisgyerekek mindig áthidalják a nehézségeket. A halak szájában fémszegecs van, ezek tapadnak a horgászbot mágneséhez.

A halak gyönyörűek, mind a 12 darab különleges! Szépen, kézzel festettek, a teafa pillekönnyű, így nem esik le a bot végéről. Ezeket a halakat kifejezetten ajánlják vízi játékhoz! Az is nagyon szimpatikussá tette ezt a szettet, hogy négy botot is adnak hozzá. Ezek nagyon egyszerűek: a bot végén lévő lyukon átfűzött madzag végén a mágnes. A fürdőkádban is szoktunk játszani velük, bár tény, hogy akkor nem adom a botot a gyerek kezébe. Ha az igazi horgászélményt keressük, akkor kerül elő egy lavór víz. Bizton állíthatom, hogy abszolút kedvenc, mindenki szeret játszani vele.

A Játék Anno (működik a link, csak áthúzódik) egyébként egy kincsesbánya, az ember nem restell otthagyni újabb húszezret csak azért, mert megidézi a gyermekkorát. Újabb plusz pont nekik, amiért horgászós játékvariációkat ajánlanak a játékhoz, például ilyeneket: 4 halász egyszerre halászik, aki a legtöbbet fogja ki (nagy hal=3 kg, kis hal=1 kg) az nyeri a játékot.

Néha kézzel, néha lábbal, néha bottal 🙂


Annyit megjegyzek, hogy a festék azért egy idő után elkezd pattogni a halakról, de egye fene, akkor is ez a legjobb játék szerintem.

El fogom adni?

Nem, valószínűleg egyenként tűnnek majd el az éterben. 🙂

Az áruk a piacon kapható horgászos játékokhoz képest nem kimagasló, 5500 forint+ postaköltségért szerezhetjük be. Szerintem jutányosnak mondhatjuk ahhoz képest, hogy milyen egyedi, milyen különleges, és milyen izgalmas vele a játék.

Up!
Verified by MonsterInsights