Dream Piece kézműves mágneses fajátékok

Azt tudtam, hogy tervben van egy kisebb gyerekek számára is megfelelő puzzle, de nem is gondoltam, hogy a Dream Piece tesz bele egy csavart és végül egy mágneses megoldást választ. Mondjuk logikus, de valahogy eddig 2D-ben gondolkodtam. Judit az első pillanattól kezdve kedveli ezt a játékot, nem is volt kérdés hogy ő mutatja be.

A Dream Piece állatos fa puzzle-ját már Zsani mutatta nektek, korábban pedig egy interjú keretein belül Gábort is megismerhettétek. Most a mágneses kirakóikon van a sor, melyek remek lehetőséget kínálnak arra, hogy a kisebbek (és nagyobbak is) tapasztalatokat szerezzenek a mágnesességről.

Az egyes készletek elemeinek formája egyszerű, sokféleképpen építhetők síkban és térben egyaránt. Jól kombinálhatóak, kompatibilisek. Az alap állaton kívül más állatokat, síkbeli képeket lehet kirakni, és minél több készletetek van, annál több a lehetőség. Mágneses egyensúlyozó játéknak kiváló a mágnesek mentén és egymásra pakolva is. Bónusz, hogy a mágnesek ugyan gyengébben, de nem csak szemből „tapadnak”.

Mutatom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights