A Diófa Műhely kertész szettjénél nincs tündéribb

Imádnivaló ötlet összekötni a horgolt kiegészítőket a fa elemekkel! Több fajátékos készítőnél is láttam kertész csomagot, mindegyiket nagyon szeretem, de a Diófa Műhely újdonságánál keresve sem találnék tündéribbet! Mini kérdezz-felelek Andival.

Mi volt a koncepció? Hogyan jött az ötlet? Ki horgolja ezeket a mini zöldségeket?

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a családunkban más ügyes kezű alkotók is vannak, a bátyám gyönyörű kovácsoltvas termékeket készít, a felesége Heni pedig csodásan horgol. A Kiskert szett ötlete akkor pattant ki a fejemből, amikor megláttam Heni egyik posztjában pár parányi horgolt zöldséget, azonnal tudtam, hogy ebből valami csodás dolgot lehetne kihozni.

Elkezdtünk beszélgetni róla, ment az ötletelés, hogy milyen zöldségekkel lehetne bővíteni a készletet, közben a férjem a fa talapzat megvalósításán gondolkodott, mit hogyan mivel készítsünk, én vázlatoltam a formát és az elhelyezkedést. Csodásan jó érzés volt, hogy hárman égtünk együtt az alkotás lázában, és mindannyian éreztük, hogy itt valami nagyon szuper van készülőben.

Hogyan lehet rendelni tőletek, van még kapacitásotok?

Nagyon örültünk, amikor nagy lelkesedéssel fogadták a követőink a szettet, pár napon belül le is kellett zárnom a rendelési lehetőséget, Heninek azért nem kevés idő mire ezeket a bájos csöpp zöldségeket délutánonként meghorgolja. Amint lesz újra lehetőség rendelni, ki fogom írni a Facebook oldalunkra.

Az űrlapjainkba leadott rendeléseket készítjük ahogy tudjuk, és közben a nemzetközi piacon is igyekszünk helyt állni. Termékeink egy része már kapható az egyik legkedveltebb USA webshopban, a Mulberry Treehouse-ban, illetve van egy cseh webshop az Annie’s Books, ahonnan szintén szoktunk kapni rendeléseket.


Azok, akik imádják a részleteket joggal szerelmesek az újdonságba. A fa és horgolt elemek közös
használatát tervezitek a jövőben készülő alkotásokban is?

Most egyelőre nem gondolkodunk következőn, de a jövőben elképzelhető, hogy felbukkan egy újabb ötlet.

Ami most nagy izgalommal tölt el minket, hogy az Odin Parker webshop is megkeresett minket, hogy szívesen forgalmazná a termékeinket. Egyelőre még nagyon időszűkében vagyunk ennyi rendeléshez, de jövőre ha a legkisebbünk is elkezdi az óvodát, jóval többet tudok majd napközben dolgozni, és így
remélhetőleg jóval csökken a várakozási idő.

A Diófa Műhelyt megtalálod a Facebookon, az Instagrammon és a TikTokon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights