Diófa Műhely játékvélemény

Diófa Műhely

A cím talán túlzó, összesen két madárról, (a gólyáról és a bagolyról) valamint egy toronybarlangról fogok írni. Az abszolút kedvencemmel kezdem, mert nem győzöm imádni, nézegetni, simogatni és büszkélkedni vele. A Diófa Műhely gólyája, már az első látásra elrabolta a szívem, alig vártam, hogy a saját példányomat kézbe vessem. Nagyon szeretem benne, hogy élethű, és ezzel az élethűségével valahogy kitűnik/feltűnik az asztali sokadalomból, vagy a szőnyegen heverő káoszból, anélkül hogy keresném, rögtön megpillantom.

Nyilván nagyon furán hangzik, a kételkedőknek csak azt tudom javasolni, hogy szerezzenek be a egy Diófa gólyát és rájönnek, hogy miről beszélek. A bagolyban azt imádom hogy rejtélyes és mogorva fickó, belelát az ember lelkébe. Mindkét madárnak meseszép a festése, de máris túlragoztam a dolgot, beszéljenek a képek, és a Diófa Műhellyel készített interjú.

Bagoly és gólya

Tenyérbe illő darabok, szépen csiszolva és meseszépen festve. EU-s szabványoknak megfelelő nyál-és izzadságálló lazúrral festik, majd természetes pigmentekkel kezelik. Mindkét darab háromezer forintba kerül.

A toronybarlangról

Ezzel kapcsolatban hogy is mondjam, kissé tanácstalan voltam. Diófáéknál lehet kapni meseszép gomba házat és várelemeket is, nem voltam biztos benne, hogy hatezer forintért jó választás lesz ez a toronybarlang. Több szempontot is figyelembe kellett vennem. A gombaház nagyon cuki, de a kisfiam ezt a típusú bájt nem díjazza. A várkapu lett volna az ésszerű megoldás, de kicsi még ahhoz várat akarjon építeni, így a tutira mentem. A barlang jó lesz autóalagútnak. Szerencsére nem döntöttem rosszul!

Nagyon meglepődtem, amikor kicsomagoltam! Merthogy 4 x 4-es az alapja, így egészen jó megáll a lábán és jól beépíthető az LSP-be, vagy kiegészíthető a Gluckskafer lapokkal. Szeretem benne, hogy a kivehető elemek a vágásánál nem bonyolították túl a dolgot, így könnyen egymásba lehet illeszteni.

A Diófa Műhelytől várhatóan nyár elejétől lehet rendelni, webshopon keresztül.

Up!
Verified by MonsterInsights