Dániel András – Mit keresett Jakab az ágy alatt?

Mesekönyves partnerünk, a Mesepatika házi felmérése szerint ezt a mesekönyvet a Dániel András rajongók sem nagyon ismerik, pedig igazán klassznak tűnik az ajánlás alapján!

Mutatok egy könyvet, ami akkora kedvenc, hogy heti rendszerességgel olvassuk. (Nem sok ilyen van ám! – A másik toplistás jelenleg a Hihetetlen történet az óriás körtéről.) Illetve azt jeleztétek vissza a korábbi storys matricán, hogy nem ismeritek. Szóval íme a Jakab!

Egy könyv, amiben egy óvodás kisfiú félelmeinek nyomába eredhetünk, vagyis inkább szembe mehetünk ezekkel a félelmekkel. Ebben a könyvben rengeteg keresgélnivaló, böngészős feladvány és útvesztő van. Na meg egy Klárika névre hallgató játék teherautó. (Mert miért? a teherautók csak fiúk lehetnek?) Rengeteg klasszikus irodalmi utalás, hogy a felnőttek se unatkozzanak a 100. olvasás után se. (#spolier 👃 Én pl. most fedeztem csak fel Az orrot Gogoltól.) És persze a már jól ismert Dániel András-i humor. Úgyhogy a szerző rajongóinak meleg szeretettel ajánlom! De igazából a nem rajongóknak is. 😉

Ismerkedj a Mesepatika többi ajánlott könyvével is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights