Brindour’s játékvélemény

Különleges kis figurák, pontszemmel, fitos orral egyenesen Franciaországból. Ezek az itthon méltán népszerű Brin d’Ours állatkák. Itthon egyelőre egyik webshopban sem lehet megvásárolni, közös megrendelés viszont havonta indul hozzájuk, így nem lehetetlen a beszerzés, a csomag is pikkpakk megérkezik. Krisztának van néhány, írt róluk!

Ha a francia Brindour’s márkát kellene egy szóval jellemeznem, azt mondanám: cuki. Nem véletlenül imádjuk őket, annyira egyediek, hasonlót sem találunk a piacon. Készítenek állatkákat, fákat és kiegészítőket. Az állatokra Jellemző  a kecsesség, ugyan az arc- és testvonásaik szögletesebbek. Méretük rendkívül pici, talán a legkisebb állatokat náluk találjuk. Egy süni 2.5 × 1.2 × 1.5 centis.

A méreteihez hűen, a súlyuk is elenyésző, az árukkal ellentétben. Ár- érték arányban nem ez a legkedvezőbb márka, picik és drágák. Persze kárpótol a cukiság. Festésük nagyon szép és pontos, gyakori, hogy találunk náluk olyan terméket, amiben hagynak fa csomócskát.

A Brindour’s háztáji, sarkvidéki és erdei állatokat készít. Komplett családokat is megvásárolhatunk, néha kedvezményesebb áron. Kiegészítőik találhatunk fákat, tavat, jégtáblát, bokrot, sziklát. 

Az üvöltő farkas 15,6 euróba kerül, a sarki róka 13,5 euróba.

A márka előnye, hogy könnyen beszerezhetőek a játékok a webshopjukból, ami nagyon nagy készlettel rendelkezik. Egy-egy közös rendelés alkalmával s.em kell heteket várni, hogy elkészítsék nekünk, amit szeretnénk. A szállítási költség sem vészes 19,56 euró, nagyjából egy hét alatt meg is érkezik a csomag. Nagyobb értékű közös rendelésnél el is engedik a postaköltséget.

Én a sarki állatainkat innen vettem meg, a többit eladtam végül.

Up!
Verified by MonsterInsights