Brin d’Ours – Modern francia formavilág

Selymesek, kedvesek és egészen egyedi a formaviláguk. A Brin d’Ours figurákból a napokban érkezett egy közös rendelés, Judit megmutatja nekünk őket. Videós ajánlót láthattok!

A Brin d’Ours (brindúr) egy francia játékkészítő manufaktúra. Modern formatervezés, pontos munka és egyenletes minőség jellemzi. Figuráit vízbázisú festékkel zárják, tapintásuk selymes, enyhén csúszós. (Eric&Albert’s, Juharka jellegű).

Alapvetően kisebb méretű, de egymással arányos állatokat készítenek. És ez azt jelenti, hogy a legkisebb figuráik mindössze 2,5-3 cm hosszúak. Cukiságfaktor 100% és az eltűnés veszélye hatványozott. 😀 A figurák aránylag vastagok, csak a legkisebbek vannak 2,5 cm vastagság alatt. Emiatt jól passzolnak az apró kezekbe. A tereptárgyak és a fák mobilisek, a lombok levehetők, a nagy tó és a jégtábla is rendelkezik mozgatható elemekkel. A fák esetén ez azért tud nagyon zavaró lenni, ha borulnak.

Miért szeretem én a Brin d’Ourst? Az apróságok nagyon bájosak, akár más márkák kicsinyei mellett kistestvérnek is elmennek (lásd Ostheimer pingvinek és Brin d’Ours pingvin fióka).
Miért nem szeretem? Mert nem az én stílusom. A fiurák oldalról nagyon szépek, de szemből már sokkal kevésbé tetszenek. A színeik némelyik esetén nekem harsányak, meg nekem amúgy is Ostheimer a vércsoportom. 😀

Még szerencse, hogy ez a szervezésben nem akadályoz. Ez a közös rendelés volt az utolsó, ami közvetlenül a készítőtől érkezett, ugyanis mostantól csak viszonteladóknál lehet Brin d’Ourst rendelni. Szerintetek van már tippem, honnan? XD

Érdekelnek a fafigurák? Irány a Fajáték ajánló figura rovata!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Up!
Verified by MonsterInsights