Ackermann játékvélemény

Ackermann

Kriszta megtalálta a tökéletes kompromisszumot a faállatok iránti szenvedélye és az ezekre költött kosztpénz minimalizálásának tekintetében. Persze az Ackermann nem csak azért érdemli meg a figyelmet, mert kedvezőbb árfekvésű a többi nagyobb német fajátékos cégnél, hanem mert profik, az állatok és figurák meseszépek és nagyon kedves a tekintetük.

A  német Ackermann márka igazi rejtett gyöngyszem. Kevesek által ismert, pedig a cég több, mint 30 éve létezik. Kis családi vállalkozásként indult, ma már több segítővel működnek, hogy kiszolgálják a vevőket. A műhelyükben szívesen látják az érdeklődőket. 

Az Ackermann névvel egy közös rendelés kapcsán találkoztam. Először nem hozott lázba, majd megnéztem az oldalukat, ami nem mellesleg egészen klassz. Katalógusban és webshopban is nézelődhetünk az aktuális kínálatból. Találunk náluk állatokat, (háztáji, erdei, állatkerti), ember figurákat, növényeket,fákat és egyéb épületeket pl tyúkól, pajta. A honlapon fent lévő képeken sajnos nem látni, hogy ezek valóban mennyire szépek. A szervező anyuka küldött nekem néhány figuráról saját képet , ami abszolút meggyőzött, hogy én is rendeljek .

Nagyon vártam, hogy megérkezzen a csomagunk, ami a megrendeléstől számítva nagyjából két hétbe telt. Tekintetbe véve, hogy hivatalosan a cég nem szállít Magyarországra, egészen gyorsan megkaptuk. Ebben az esetben a közös rendelés szervezője intézte a csomagunk hazajutását.

Értékesebb az áránál

Azért lettek kedvesek számomra, mert nagyon hasonlítanak a kedvenc márkámra az Ostheimerre, készült is róluk összehasonlító poszt.

A tapintása, a méretei, a festése nagyon hasonló, viszont az áruk sokkal kedvezőbb.  Összehasonlításképp: Az Ostheimer nagy csacsi 17 euróba kerül, az Ackermann 10 euróba. A  szemük jellemzően tágra nyílt, némely állatnál kicsit talán furcsára sikeredett. Ár-érték arányban nagyon megéri, ha az Ostheimer márka esetleg tetszik, de nem költenénk rá annyit. Én biztosan fogok tőlük még rendelni, ha lesz rá lehetőség.

Up!
Verified by MonsterInsights